Κινηματογραφος

Μετράμε αντίστροφα για το Santorini Film Festival

Η εναλλακτική πρόταση για το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου

img-2444_1.jpg
Έρρικα Ρούσσου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
santorini film festival
Santorini Film Festival στο Cine Kamari

Το Santorini Film Festival επιστρέφει με την 3η του έκδοση το Σάββατο 15 Αυγούστου 2020 στις 21:00 στον χώρο του Cine Kamari στη Σαντορίνη.

Τον Δεκαπενταύγουστο το έθιμο θέλει τους φαν του καλτ κινηματογράφου να τιμούν τον «Τσίου» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου.

santorini_poster

Ωστόσο δεν είναι μόνο εκείνοι που στηρίζουν την εναλλακτική πρόταση του «περνάω τον Δεκαπενταύγουστο βλέποντας ταινίες». Βασιζόμενο σε αυτό το δεδομένο το Santorini Film Festival έρχεται στις 15 Αυγούστου στις 21.00 στο Cine Kamari να προτείνει ταινίες του ανεξάρτητου διεθνούς κινηματογράφου όπως το «The Priest» του Michael Vuckadinovich επιλεγμένες από όλον τον κόσμο και εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα που παρά τις αντίξοες -ειδικά- για τον πολιτισμό συνθήκες υπάρχουν ακόμα δρώμενα τα οποία πραγματοποιούνται πάντοτε ακολουθώντας πιστά τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής.

the priest
«The Priest» του Michael Vucadinovich

Συνολικά θα προβληθούν εννέα μικρού μήκους ταινίες με ελεύθερη είσοδο προς το κοινό σε έναν ιδιαίτερο χώρο στο νησί της Σαντορίνης.  Ταλαντούχοι δημιουργοί και ενθουσιώδεις λάτρεις του cinema θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό κινηματογραφικό ταξίδι κάτω από τον έναστρο ουρανό της Σαντορίνης. Όλες οι ταινίες θα προβληθούν στα Αγγλικά ή με αγγλικούς υπότιτλους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ