Κινηματογραφος

Βασίλης Μαζωμένος

Ο σκηνοθέτης της 10ης Μέρας μιλάει στην A.V.

2642-204777.JPG
Δημήτρης Φύσσας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
53254-108298.jpg

Η ταινία του Βασίλη Μαζωμένου «10η Μέρα» βγαίνει την Πέμπτη στον κινηματογράφο της «Ταινιοθήκης της Ελλάδας». Η ταινία, που έχει πάρει βραβεία στο εξωτερικό, αναφέρεται στις πολλές δυσκολίες που συναντάει ένας μετανάστης από το Αφγανιστάν, ο Αλί, μέχρι να καταφέρει να φτάσει στην Αθήνα.

Με την ευκαιρία της έναρξης των προβολών στην Ελλάδα, ο σκηνοθέτης έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Δημήτρη Φύσσα, για την A.V.


Η «Ταινιοθήκη της Ελλάδας» βρίσκεται στη γωνία της Ιεράς Οδού με τη Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Μεταξουργείο, μετρό «Κεραμεικός», τηλ. 2103609695.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γυναικοκτονίες: Το ντοκιμαντέρ της Βίλμας Μενίκη για την έμφυλη βία
Γυναικοκτονίες: Το ντοκιμαντέρ της Βίλμας Μενίκη για την έμφυλη βία

Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY