- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Μπιλ Μάρεϊ και ο Iggy Pop στη νέα ταινία του Τζιμ Τζάρμους με ζόμπι
Μόνο το καστ είναι αρκετό για να μας κάνει να ανυπομονούμε
Είναι δυνατόν μία ταινία να μας κάνει να ανυπομονούμε για αυτήν, χωρίς να έχουμε κανένα στοιχείο για το σενάριο της και χωρίς να έχουμε ρίξει ούτε μία κλεφτή ματιά στα γυρίσματα της; Ναι, αν αυτή η ταινία έχει ένα τόσο εντυπωσιακό καστ, όσο το «The Dead Don’t Die» (Οι νεκροί δεν πεθαίνουν).
Πρόκειται για την νέα ταινία του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Jim Jarmusch που τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Bill Murray, χάρη στον οποίο, μάλιστα, ξέρουμε και όσα – ελάχιστα – γνωρίζουμε για την ταινία. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είχε δηλώσει τον Μάρτη του 2018: «Έχω μία καλή δουλειά, που έρχεται. Ετοιμαστείτε: Είναι μία ταινία με ζόμπι. Ο Jim Jarmusch έχει γράψει ένα σενάριο με ζόμπι, που είναι τρομερά αστείο και έχει ένα καταπληκτικό καστ ηθοποιών: την Rosie Perez και τον Daniel Craig. Ονομάζεται “The Dead Don’t Die” και θα γυριστεί το καλοκαίρι. Όχι, όμως, δεν θα παίξω το ζόμπι».
Ο Daniel Craig, βέβαια, απ’ ό,τι φαίνεται τελικά δεν συμμετείχε στην ταινία, αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι δίπλα στα ονόματα της Rosie Perez και του Bill Murray συνεχίζουμε να συναντάμε ένα καστ, που μας κάνει να ανυπομονούμε. Πρώτο πρώτο ξεχωρίζει το όνομα του Iggy Pop, αλλά και του Adam Driver, της Chloë Sevigny, της Tilda Swinton και του Steve Buscemi, ενώ από τα τελευταία ονόματα που έγιναν γνωστά είναι αυτό της Selena Gomez.
Η κωμωδία με ζόμπι θεωρείται ήδη ότι θα γίνει μεγάλη επιτυχία, πριν καν την προβολή κάποιου τρέιλερ της, ενώ η πρώτη της προβολή θα γίνει στο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο και η διανομή της στους κινηματογράφους θα ξεκινήσει από τις 14 Ιουνίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της ταινίας φαίνεται πως βρίσκεται στην Ιταλία
Το σενάριο ακολουθεί την ιστορία του καπετάνιου Μήτσου Αυγουστή, ενός θρυλικού θαλασσινού
Οι σκηνοθέτριες Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη και Αλεξάνδρα Ματθαίου κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στην Croisette
Πρώτες πληροφορίες για τη φιλόδοξη διεθνή συμπαραγωγή - Γυρίσματα στην Αντίπαρο
Τι αναφέρει το δημοσίευμα του Guardian
Το «Propeller One-Way Night Coach» θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV στις 29 Μαΐου
Το «Billie Eilish – Hit Me Hard and Soft: The Tour (Live in 3D)» έχει τρομερή σκηνοθεσία στις σκηνές των συναυλιών, αλλά και μια αφοπλιστική αμεσότητα και τρυφερότητα στα παρασκήνια από τη νεαρή σταρ
Μια παιχνιδιάρικη romcom από την Αμελί Μπονέν
Σε απομονωμένο ξενοδοχείο της ιρλανδικής επαρχίας καταφτάνει ένας συγγραφέας που βασανίζεται από ένα τραυματικό γεγονός της παιδικής του ηλικίας.
Άνθρωποι και ζώα έρχονται σε μια ευρηματική συνδιαλλαγή μυστηρίου
Η Ακαδημία χάραξε μια γραμμή σχετικά με το τι αναγνωρίζει ως ανθρώπινη δημιουργία
Λίγο πριν ολοκληρώσει τη νέα της, «αδιανόητα αναλογική» ταινία, μιλάει χωρίς περιστροφές για τον κινηματογράφο και τη ζωή
Όχι ακριβώς μια κριτική, αλλά το τέλος μιας εποχής – ή και περισσότερων
Από τις 6 έως τις 11 Μαΐου, το φεστιβάλ κουίρ κινηματογράφου φέρνει στην Αθήνα 41 ΛΟΑΤΚΙ+ ταινίες, αφιερώματα, συζητήσεις και ιστορίες για την ορατότητα, την ταυτότητα και τα safe spaces
Ο Ντόμινικ Σέσα πρωταγωνιστεί στη νέα βιογραφική ταινία που φωτίζει ένα άγνωστο κεφάλαιο της ζωής του θρυλικού σεφ
Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Οκτώβριο και θα πραγματοποιηθούν στην Ιταλία και την Τσεχία
Μια ιστορική διάκριση για τον ελληνόφωνο κινηματογράφο, με την κυπριακή ταινία «Κράτα με»
Ο Κύκλωπας, η εντυπωσιακή Χάθαγουεϊ ως Πηνελόπη και ο Ρόμπερτ Πάτινσον ως Αντίνοος - Νέες εικόνες από την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
Mαζί με τους Κλόι Ζάο και Στέλαν Σκάρσγκαρντ
Σε όλη την αμερικανική οικονομία, η αναλογία φτάνει το 341 προς 1
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.