Κινηματογραφος

Θα υποδυθεί τελικά ο Χοακίν Φίνιξ τον Joker;

Το καστ της ταινίας τρομάζει και όλα δείχνουν ότι ο αμφιλεγόμενος ηθοποιός θα πάρει το μεγάλο ρόλο

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
15-things-you-probably-didnt-know-about-the-dark-knight-6-980x653.jpg

Το ότι ο Χοακίν Φίνιξ αποτελεί έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους ηθοποιούς της γενιάς του, το γνωρίζαμε. Το ότι ενδέχεται να πάρει έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους ρόλους στην ιστορία, όχι, και το σενάριο αυτό παίζει δυνατά. Ο Φίνιξ θα πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ταινία για τον Τζόκερ, του Τοντ Φίλιπς, σκηνοθέτη του Hangover και του Road Trip. 

mv5byzg2otiwndctzjnhmi00njgylwflzwmtmtm1mgyxzjfmmda4xkeyxkfqcgdeqxvynjuwnzk3ndc._v1_.jpg
© Imdb

Τα γυρίσματα του Τζόκερ, Χόακιν Φίνιξ αναμένεται να αρχίσουν τον Σεπτέμβρη και το σκηνικό πρόκειται να είναι εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς το ποιοι θα λάβουν μέρος. Η Σάινα Μάρκοβιτζ (Ocean’s 5) ως υπεύθυνη διανομής ρόλων, η κινηματογραφίστρια Λόρενς Σερ (The Hangover), ο σχεδιαστής παραγωγής Μαρκ Φρίντμπεργκ (Noah) και ο σχεδιαστής Μαρκ Μπρίτζις (50 Shades of Grey) θα είναι όλοι στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα. Ποιος είναι αυτός που θα τους ενώσει όμως; Σύμφωνα με πληροφορίες του Hashtag Show, υπεύθυνος παραγωγής θα είναι ο Μάρτιν Σκορτσέζε, σε ένα καστ που πραγματικά τρομάζει.

mv5bn2ywyzhhyzutzmu2ni00mtkxltlingutmmuzzjdhmwuwm2i3xkeyxkfqcgdeqxvymjuyndk2odc._v1_.jpg
© Imdb

Η ταινία πρόκειται να είναι αρκετά ιδιαίτερη, καθώς όλη η ιστορία του κόμικ αναμένεται να εκτυλιχθεί και άρα το όνομα του Επιθεωρητή Γκόρντον θα είναι και αυτό μια μεγάλη έκπληξη, που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Η εντυπωσιακή παραγωγή ακόμη δεν είναι πλήρως ολοκληρωμένη, αλλά το όνομα που φαίνεται να ξεχωρίζει για τίτλο της επετειακής ταινίας είναι το «Ρομέο».

Το πρότζεκτ θα είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον, ο Φοίνιξ κατά πάσα πιθανότητα - καθώς η παραγωγή δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμα - θα λάβει έναν ρόλο, που πολλοί περίμεναν να του έχει δοθεί νωρίτερα και ο Clown Prince of Prime, μετά την αποτυχημένη, κατά πολλούς, απόπειρα του Λέτο θα έχει μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα μορφή.

Βέβαια, η DC συνεχώς αιφνιδιάζει και δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες αλλαγές στην τελική μορφή, που θα έχει η ταινία, την οποία πολλοί παρομοιάζουν με το Solo: A Star Wars Story.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ