- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ξανάσμιξαν τα «κακά παιδιά» του Platoon: Τζόνι Ντεπ, Τσάρλι Σιν και Κέβιν Ντίλον 30 χρόνια μετά (εικόνες, video)
Μια επετειακή φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές της αντιπολεμικής ταινίας του Όλιβερ Στόουν
Ξανάσμιξαν το περασμένο Σαββατοκύριακο μετά από 31 χρόνια τρεις από τους πρωταγωνιστές της αντιπολεμικής ταινίας του Όλιβερ Στόουν, Platoon. Ο 54χρονος σήμερα Τζόνι Ντεπ, ο 51χρονος Τσάρλι Σιν και ο 51χρονος Κέβιν Ντίλον φωτογραφήθηκαν με αφορμή τη συμπλήρωση 31 ετών από τον Δεκέμβριο του 1986 που το Platoon βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μια από τις καλύτερες ταινίες για τον πόλεμο στο Βιετνάμ, η οποία απέσπασε τέσσερα Όσκαρ: σκηνοθεσίας, καλύτερης ταινίας, ήχου και μοντάζ. Κέρδισε επίσης τρεις Χρυσές Σφαίρες.
«Νομίζω ότι ο λόγος που είμαστε ακόμη κολλητοί φίλοι είναι το Platoon», σχολιάζει ο Ντίλον που ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram. «Τα γυρίσματα ήταν μια αξέχαστη και ιδιαίτερη εμπειρία», προσθέτει.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Dillon (@kevindillonofficial) στις Ιούλ 17, 2017, 4:20μμ PDT
Στην ταινία ο 20χρονος τότε Σιν υποδυόταν τον στρατιώτη Κρις Τέιλορ, ο Ντεπ ήταν ο στρατιώτης Λέρνερ και ο Ντίλον υποδυόταν τον Μπάνι. Μεγάλοι συμπρωταγωνιστές τους ήταν οι Τομ Μπέρεντζερ, Γουίλεμ Νταφόε και Τζον ΜακΓκίνλεϊ.


Ο Όλιβερ Στόουν είχε δηλώσει τα εξής στην 25η επέτειο της ταινίας: «Ο Τσάρλι ήταν ένας χαζούλης 17χρονος όταν πρωτοήρθε για την ταινία, τότε το 1984 που επρόκειτο αρχικά να την γυρίσουμε. Και σε εκείνα τα δύο χρόνια μετά μεγάλωσε. Νομίζω πως έκανε εξαιρετική δουλειά. Ήταν τέλειος για την ταινία. Μεταφέρει τη φρίκη εκείνου του μέρους. Μ’ αρέσει η ερμηνεία του».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@depp.diary) στις Ιούλ 17, 2017, 10:12μμ PDT
Για τον δε 22χρονο τότε Τζόνι Ντεπ, ο Στόουν δήλωσε πως φαινόταν από την αρχή το ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα: «Ήταν ένα πολύ εμφανίσιμο παιδί. Τον είδαμε και για άλλους ρόλους αλλά δεν πίστευα πως ήταν αρκετά έτοιμος για να παίξει τον ρόλο του Τσάρλι. Γνωριστήκαμε καλά μεταξύ μας μς στη ζούγκλα και πραγματικά πίστευα πως θα φτάσει ψηλά. Ήταν ντροπαλός. Νομίζω ήταν πριν το Jump Street».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2026
Οι δύο σταρ θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς ντετέκτιβ Κρόκετ και Ταμπς στη νέα ταινία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Μέσα από το πορτραίτο του Λευτέρη Ηλιάκη, ξυπνούν τα φαντάσματα αυτού του εμφυλίου πολέμου
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Χρυσός Αλέξανδρος στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Ο Άγγλος ηθοποιός «δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή» στην ΑΙ
Παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Στο Rotten Tomatoes, η ταινία συγκεντρώνει μέχρι στιγμής βαθμολογία περίπου 31%
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Ρώμη, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ποντίφικα
Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου του Ηρακλείου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.