Κινηματογραφος

Έρχεται ο «Νοτιάς» του Τάσου Μπουλμέτη

Πάρτε θέση και μια Amstel για τη νέα ταινία του δημιουργού της «Πολίτικης Κουζίνας»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
118147-263834.jpg

Με μια νοσταλγική ταινία ενηλικίωσης με τον τίτλο «Νοτιάς» επιστρέφει ο Τάσος Μπουλμέτης, δημιουργός της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας «Πολίτικη Κουζίνα». Η ταινία ξετυλίγει μια ιστορική περίοδο για την Ελλάδα, από το 1965 έως το 1980, με πρωταγωνιστή τον Σταύρο και το ταξίδι του από την εφηβεία προς την ενηλικίωση. Μέσα από τα ερωτικά σκιρτήματα του πρωταγωνιστή, την αγάπη του για την τέχνη αλλά και την επιθυμία του να λέει ιστορίες με ένα δικό του, ανατρεπτικό τρόπο, θα παρακολουθήσουμε ένα ταξίδι σε μια Ελλάδα ίσως όχι και τόσο μακρινή.

image

Από μια ταινία με τόσο έντονο «ελληνικό άρωμα» πρωταγωνιστικό ρόλο δεν θα μπορούσε να μην έχει και η Amstel, σταθερή αξία και αγαπημένη συνήθεια για πάνω από 50 χρόνια. Απολαύστε με την αγαπημένη μπίρα των Ελλήνων το μοναδικό ταξίδι που προσφέρει η ταινία «Νοτιάς», σε νεανικά στέκια της εποχής και σε γραφικές γωνιές της παλιάς Αθήνας. Η ταινία θα προβάλλεται στις αίθουσες από τις 14 Ιανουαρίου.

Τον Σταύρο υποδύεται ο Γιάννης Νιάρρος, τον οποίο πλαισιώνει μια πλειάδα ταλαντούχων ηθοποιών, όπως οι Θ. Πάνου, Μ. Καλλιμάνη, Τ. Χάνος, Α. Ξάφης, Ε. Λίτσης, Ό. Πουλάκης, Μ. Μάχουτ, Χ. Γιαννάτου, Γ. Βουρδαμής, Δ. Ήμελλος, ενώ σε μια εμφάνιση-έκπληξη θα δούμε και τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ