Χορος

Τάσος Ξιάρχο: Η πρόταση από το Survivor - Γιατί δεν πήγε

Τι δήλωσε ο γνωστός χορογράφος

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Σταύρος Ξιάρχο δέχτηκε πρόταση να πάει στο Survivor
Ο Σταύρος Ξιάρχο δέχτηκε πρόταση να πάει στο Survivor © NDP

Στο Survivor ο Τάσος Ξιάρχο θα μπορούσε να πάει, καθώς του έγινε πρόταση να μπει στο reality επιβίωσης. Ο γνωστός χορογράφος εξηγεί τι συνέβη.

Ο Τάσος Ξιάρχο μίλησε για το Survivor και την πρόταση που του έγινε να πάει στον Άγιο Δομίνικο και να συμμετάσχει στο reality επιβίωσης. Ο γνωστός χορογράφος έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha.

Όπως είπε, θα ήθελε πολύ να είναι στο Survivor, όχι όμως αυτήν τη στιγμή, καθώς υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.

Και αποκάλυψε ότι δέχτηκε δύο φορές πρόταση να μπει στο reality επιβίωσης. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι «φοβήθηκαν μετά απ' όλα αυτά που έγιναν», όπως είπε. Τον Οκτώβριο του 2011 ο Σταύρος Ξιάρχο είχε βρεθεί στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής, όταν χλεύασε κοπέλα για τα κιλά της. Στο Twitter και το Instagram έγινε χαμός, με διάσημες Ελληνίδες να αντιδρούν και να φορούν ριγέ.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο Σταύρος Ξιάρχο απείλησε να αυτοκτονήσει, προκαλώντας την κινητοποίηση της Αστυνομίας. Τελικά, έδωσε σημεία ζωής.

«Θα ήθελα να πάω κάποια στιγμή, όμως νομίζω ότι θα το κάνω μετά από πολλά χρόνια, λίγο πριν τη σύνταξη. Για το Survivor μου έγινε δύο φορές πρόταση, είχαμε μιλήσει και φέτος, αλλά μετά από όλα αυτά που έγιναν, φοβήθηκαν» δήλωσε ο Σταύρος Ξιάρχο.

Όπως έγινε γνωστό, η Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει στο Survivor, με το ποσό που θα πάρει για τη συμμετοχή της να... ζαλίζει.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ