Ελλαδα

Τάσος Ξιαρχό: Απειλεί να αυτοκτονήσει - Κινητοποίηση των αρχών

Μετά τον σάλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απειλεί να αυτοκτονήσει ο χορευτής Τάσος Ξιαρχό
Ο χορευτής Τάσος Ξιαρχό © ΝDP

Απειλεί να αυτοκτονήσει ο χορευτής Τασος Ξιαρχό ύστερα από τις αντιδράσεις και τα όσα ακολούθησαν με αφορμή ανάρτηση που σχολίαζε αρνητικά μια κοπέλα.

Ο γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό - μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή του, απειλεί να αυτοκτονήσει ύστερα από καταδίωξη που είχε με αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. στο Μενίδι, όπου και διαμένει.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για το περιστατικό. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ στο Μενίδι, που είναι η περιοχή στην οποία μένει ο γνωστός χορογράφος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πάρει ποσότητα χαπιών και έχει στείλει μηνύματα σε άτομα από το φιλικό περιβάλλον του ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η ανησυχία κορυφώνεται καθώς την τελευταία ώρα έχει σταματήσει να απαντάει στα μηνύματα που του στέλνουν στο κινητό. 

Τις τελευταίες ώρες στα social media έχει προκληθεί σάλος με τον χορογράφο.  Ο λόγος είναι μια ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο, στο οποίο σχολιάζει υποτιμητικά κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της, δείχνοντας και το πρόσωπό της. «Όταν ήμουν παιδί μου έλεγαν ότι όταν είσαι παχύς δεν φοράς ρίγα οριζόντια» είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Αντιδράσεις για τον Τάσο Ξιαρχό: Η «δημοσκοπική συγνώμη»

Λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο γνωστός χορογράφος ζητώντας συγνώμη. «Η αλήθεια είναι  πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ», ενώ επιτέθηκε σε όσους τον κατηγόρησαν δημόσια λέγοντας: «Παρόλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο κάθε ένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιοδήποτε όταν πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο».

Μάλιστα, σε επόμενο στόρι του, έκανε δημοσκόπηση ρωτώντας τους ακολουθούς του αν εκείνοι έχουν ποτέ χλευάσει κάποιον για την εμφάνιση του. Σημειώνεται ότι όπως λέει ίδιος «εάν γράψεις όχι αλλά το έχεις κάνει τότε ζεις ψεύτικη ζωή».

Αντιδράσεις υπάρχουν και από γνωστές Ελληνίδες που φόρεσαν ριγέ μπλούζες και σχολίασαν σε έντονο ύφος τα σχόλιατου χορευτή. Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν από τις πρώτες που απάντησαν στον Ξιαρχό φορώντας ριγέ μπλούζα. Η Κατερίνα Ζαρίφη σε δική της ανάρτηση την ευχαρίστησε για την έμπνευση που της έδωσε, ενώ η Δανάη Μπάρκα έβγαλε βόλτα τον σκύλο της με ρίγες, και ευχήθηκε καλό μήνα «με αγάπη και σεβασμό».

Τάσος Ξιαρχό: Η Nescafe σταμάτησε τη συνεργασία μαζί του

Με φόντο τα παραπάνω, η εταιρεία ΝΕSCAFE Greece γνωστοποίησε πως η μάρκα Nescafe Dolce Gusto σταματά τη συνεργασία της με τον χορογράφο. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με λύπη είδαμε την πρόσφατη ανάρτηση του Tάσου Ξιαρχό στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα. Οι αξίες της μάρκας NESCAFÉ® στηρίζονται στο σεβασμό και στο δικαίωμα της ιδιωτικότητας του κάθε ανθρώπου. H μάρκα NESCAFÉ® Dolce Gusto® δε θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη συνεργασία».


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ