TV & Media

Τάσος Ξιαρχό: Η Nescafe σταμάτησε τη συνεργασία μαζί του

«Tέλος» από την ΝΕSCAFE Greece

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Eταιρείες ακυρώνουν τη συνεργασία με τον Τασο Ξιαρχό
Η Nescafe διέκοψε τη συνεργασία με τον χορευτή Τάσο Ξιαρχό © NDP

Τέλος στη συνεργασία με Ξιαρχό βάζει η Nescafe μετά την επίμαχη ανάρτηση που χλεύαζε κοπέλα.

Τα σχόλια του Τάσου Ξιαρχό δεν πυροδότησαν μόνο αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια στο Twitter, αλλά φαίνεται πως του κοστίζουν και επαγγελματικές συνεργασίες. 

Πιο συγκεκριμένα, μετά τις πολύ έντονες αντιδράσεις στα social media – με το hashtag #ξιαρχό να είναι πρώτο trend στο twitter- η εταιρεία ΝΕSCAFE Greece γνωστοποίησε πως η μάρκα Nescafe Dolce Gusto σταματά τη συνεργασία της με τον χορογράφο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με λύπη είδαμε την πρόσφατη ανάρτηση του Tάσου Ξιαρχό στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα. Οι αξίες της μάρκας NESCAFÉ® στηρίζονται στο σεβασμό και στο δικαίωμα της ιδιωτικότητας του κάθε ανθρώπου. H μάρκα NESCAFÉ® Dolce Gusto® δε θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη συνεργασία».

 

Τάσος Ξιαρχό: Γέμισε ριγέ το Διαδίκτυο

Αντιδράσεις υπάρχουν και από γνωστές Ελληνίδες που φόρεσαν ριγέ μπλούζες και σχολίασαν σε έντονο ύφος τα σχόλια του χορευτή.

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν από τις πρώτες που απάντησαν στον Ξιαρχό φορώντας ριγέ μπλούζα. Η Κατερίνα Ζαρίφη σε δική της ανάρτηση την ευχαρίστησε για την έμπνευση που της έδωσε, ενώ η Δανάη Μπάρκα έβγαλε βόλτα τον σκύλο της με ρίγες, και ευχήθηκε καλό μήνα «με αγάπη και σεβασμό».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

 


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ