TV & Media

Josephine για MadClip: «Ήταν πάντα με το χαμόγελο και σεβόταν»

«Ήταν καλός άνθρωπος κι αυτό κρατώ από αυτόν»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο MadClip
Ο MadClip © NDP Photo Agency

H Josephine σε συνέντευξή της μίλησε για την απώλεια του Mad Clip, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο τραγούδι «Φήμη».

Για τη σχέση της με τον MadClip μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε η Josephine. Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη γνωριμία και τη συνεργασία της με τον ράπερ που έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες.

«Κάναμε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Με τον Peter δε ήμασταν μόνο συνεργάτες, κάναμε και παρέα. Είναι πολύ στενάχωρο για όλους αυτό που έγινε. Το αγαπήσαμε αυτό το τραγούδι και το στηρίξαμε. Είναι μια ωραία ανάμνηση. Εγώ μπορεί να είμαι λίγο αγχωτική και να λέω πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, ο Peter ότι ήταν άπιαστο για τους άλλους, το έβαζε στόχο και το κατάφερνε. Έλεγε θα καταφέρω αυτό στην μουσική και το έκανε. Δεν ήταν απλά στα λόγια. Ήταν καλός άνθρωπος κι αυτό κρατώ από αυτόν. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και σεβόταν».

Mad Clip X Josephine - Fimi - Official Music Video

Ως προς τη νέα της συνεργασία με τον Γιώργο Σαμπάνη, είπε: «Την συνεργασία με τον Σαμπάνη την περίμενα χρόνια και αυτό που εκτιμώ είναι ότι γράφει όλα τα τραγούδια μόνος του και είναι μια διάνοια», ενώ αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη: «είμαι καλά, είμαι ερωτευμένη, απλά δεν θέλω να το συζητάω πολύ γιατί μπορεί να το ματιάσουμε».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ