Χορος

Τζον Τραβόλτα: 25χρόνια μετά χορεύει ξανά το «I Want To Dance»

Η σκηνή του χορού από την ταινία Pulp Fiction που έγραψε ιστορία - Τι είχε δηλώσει η Ούμα Θέρμαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ούμα Θέρμαν και Τζον Τραβόλτα στην περίφημη σκηνή του χορού από το Pulp Fiction
Ούμα Θέρμαν και Τζον Τραβόλτα στην περίφημη σκηνή του χορού από το Pulp Fiction/© Youtube

Ο Τζον Τραβόλτα επιστρέφει στις πίστες και χορεύει ξανά το «Ι Want to Dance», 15χρόνια μετά το Pulp Fiction.

Το «Pulp Fiction» μνημονεύεται για πολλές σκηνές. Μία από αυτές είναι και εκείνη, όπου η Ούμα Θέρμαν χορεύει με τον Τζον Τραβόλτα υπό τους ήχους του τραγουδιού «I Want To Dance». Η κινηματογραφική ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 1994 και άφησε ιστορία.

25 χρόνια μετά, ο Τζον Τραβόλτα επανέλαβε τη συγκεκριμένη σκηνή κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ιταλικό talk show «Che Tempo Che Fa». Παρτενέρ του αυτήν τη φορά δεν ήταν η Ούμα Θέρμαν αλλά η Λουτσιάνα Λιτιτσέτο, η 54χρονη Ιταλίδα ηθοποιός με ντύσιμο που παραπέμπει άμεσα στην ταινία του Ταραντίνο.

Όπως φαίνεται και στο video, ο 65χρονος ηθοποιός δεν είχε κανένα πρόβλημα να ανταποκριθεί στην πρόκληση, αποδεικνύοντας εκ νέου πόσο cool παραμένει.

travolta.jpg

Για την ιστορία η 24χρονη (τότε) Ούμα Θέρμαν είχε πει για τη συγκεκριμένη σκηνή: «Φοβόμουν περισσότερο απ' όλα τον χορό, γιατί ήμουν πολύ ανασφαλής. Ήμουν πολύ νέα και πολύ ψηλή. Αλλά από τη στιγμή που άρχισα να χορεύω δεν ήθελα να σταματήσω. Ήταν σαν να έγινε πραγματικότητα το όνειρό μου».

uma_therman.jpg

Pulp Fiction - Dance Scene (HQ)

Το Μάιο του 2018 ο Τζον Τραβόλτα είχε δείξει στην πράξη πως η τέχνη του χορού δεν ξεχνιέται, όταν άρχισε τις χορευτικές φιγούρες υπό τους ήχους τραγουδιού του 50 Cent στις Κάννες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ