- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νύχτες στο House of Κareola: Από το Χάρλεμ στην Αθήνα (NSFW)
Ένας έξαλλος χορευτικός διαγωνισμός στο Φίξ, με κριτή την παγκοσμίου φήμης voguer, Legendary Mother Lasseindra Ninja
Από τη Δευτέρα κιόλας είχαν πέσει τα μηνύματα. «Έλα, την Παρασκευή ετοιμάζουμε κάτι δυνατό, έναν χορευτικό free style διαγωνισμό εμπνευσμένο από την ballroom σκηνή του Χάρλεμ των 60s».
Πέρασα τη είσοδο και ένα τεράστιο κοινό περιμετρικά μια σκηνής είχε δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα αχνιστή. Σαν ψάρια εξωτικά στον βυθό τροπικής θάλασσας. Πολύχρωμα, ξαναμμένα, σε διαρκή κίνηση. Η ορολογία ήταν τεράστια. Voguing, posing, splits, dips, shantay και sashay. Μεσάνυχτα είχα. Μου έφτανε που γινόταν χαμός, χορός διαφορετικός διάθεση, τρέλα και μια άνετη, ελεύθερη ατμόσφαιρα έκφρασης. Στο μυαλό δημιουργήθηκαν εικόνες από τα 60s στο Χάρλεμ και την ανάγκη αποσυμπίεσης της Λ.Ο.Α.Τ.Κ.Ι. κοινότητας της εποχής, όπως και σήμερα εδώ.
Περισσότερες φωτογραφίες στο προσωπικό μου instagram εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μιλήσαμε με τον φωτογράφο που έχει αφιερώσει δεκαετίες καταγράφοντας ανθρώπους, μνήμες και στιγμές της καθημερινότητας.
Η φωτογραφική της ματιά εστιάζει σε ανθισμένα λουλούδια, τα οποία προσεγγίζει σαν πρόσωπα, ακίνητα ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι.
Πώς από ένα όνειρο δημιουργήθηκε μια ομαδική έκθεση φωτογραφίας
Η εικόνα τραβήχτηκε το 1935 κατά την ανέγερση του RCA Building
Αποκλειστικές φωτογραφίες για την Athens Voice
Η φωτογραφική διείσδυση ως πράξη μνήμης, βλέμματος και ηθικής στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής: Το «Θυσιαστήριο της Λευτεριάς»
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
182 έργα συνθέτουν το φωτογραφικό σύμπαν του διάσημου κινηματογραφιστή
Με αφορμή τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού
Η έκθεση «Yorgos Lanthimos: Photographs» ανοίγει τις πόρτες της σήμερα για το κοινό
Mια παραχώρηση του Studio Κλεισθένης αποκλειστικά για την Athens Voice
Ομαδική έκθεση φωτογραφίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στην iFocus Photo Gallery
Ο φωτογράφος Βασίλης Μακρής φωτογραφίζει και γράφει για τον «Χώρο Ιστορικής Μνήμης 1941–1944»
Η πολυβραβευμένη φωτογράφος που γυρίζει τον κόσμο και φωτογραφίζει γυναίκες μας εξηγεί τι την παρακινεί να τις αναζητά στα τέσσερα σημεία του πλανήτη.
Ο σπουδαίος φωτογράφος μιλάει στην Athens Voice για το σύνολο του έργου του, αρνούμενος τον χαρακτηρισμό του «πολεμικού φωτορεπόρτερ»
Η φωτογράφος και γιατρός μιλάει για τα δέκα χρόνια περιπλανήσεων σε πόλεις και δρόμους του κόσμου και για τη ματιά πίσω από το λεύκωμά της
Η άκρως εορταστική και διασκεδαστική ατμόσφαιρα την Κυριακή της Απόκρεω στο μικρό χωριό του Μεσοτόπου
Το διεθνές φεστιβάλ φωτορεπορτάζ της Αθήνας επανέρχεται για όγδοη χρονιά
Στη νέα έκθεσή του, με τίτλο «Revisited encounters», o φωτογράφος παρουσιάζει 15 φωτογραφίες και ένα video-installation
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο διεθνώς καταξιωμένος δημιουργός εκθέτει 182 φωτογραφικά έργα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.