Φωτογραφια

Sex and Take Out: 23 γυμνές φωτογραφίες γεμάτες ηδονή, λαιμαργία και απόλαυση

Οι εικόνες της Sarah Bahbah που έγιναν cult

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
site.jpg
Photo: Sarah Bahbah, www.sarahbahbah.com

Αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, εδώ θα δείτε την ωμή πλευρά του. Χωρίς ρομαντικά δείπνα και γαστρονομικές μεγαλουργίες. Τζανκ. Σάρκα. Πόζες. Καπνός. Γλυκό και αλμυρό μαζί. Πολλά λιπαρά. Γνωστή για την ικανότητά της να αποτυπώνει προκλητικά χαριτωμένα τις νεανικές σκέψεις, η Sarah Bahbah, η φωτογράφος από την Παλαιστίνη που μεγάλωσε στην Αυστραλία και πλέον ζει στις ΗΠΑ, έχει δει από το 2014, που κυκλοφόρησε τη συλλογή «Sex and Take Out», τις εικόνες της να εκτίθενται σε χώρους όπως οι Scope, Art Basel Miami και Saatchi Gallery και να αναπαράγονται διαρκώς στο Instagram, όπου την ακολουθούν 375.000 και πλέον χρήστες. 

«Πιθανότατα έχετε δει την τέχνη μου στο λογαριασμό κάποιου άλλου» είναι το μότο της, στον δικό της, όπου μοιράζει καθημερινές τα «βρόμικα» photo stories της.

Παρατηρώντας κανείς τις λήψεις της, δεν απορεί γιατί μερικά από τα μεγαλύτερα brands επιθυμούν τη συνεργασία μαζί της. Μοντέρνα, πικάντικη και επίμονη στο να επικεντρώνεται στη χύμα πλευρά της ζωής, έχει καταφέρει στα 25 της να αναπτύξει τη δική της ταυτότητα. Αυτό που όταν θα δεις μια εικόνα της, θα καταλάβεις πως ανήκει σε εκείνη. Υψηλή ευκρίνεια, θερμά χρώματα, ήπια χρήση φλας, ευρυγώνια πλάνα, προσοχή στις λεπτομέρειες που κάνουν μια φωτογραφία μεγάλη. Ορέξεις, πραγματικότητα και φαντασιώσεις από την αληθινή ζωή.  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ