Εικαστικα

Το pop-up print sale της Phaedra Crespi δεν θες να το χάσεις

Η Φαίδρα Κρέσπη εκθέτει τα prints της στον εκθεσιακό χώρο του ΦΟΥΑΡ

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 684
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
anoigma.jpg

Η Φαίδρα Κρέσπη είναι ζωγράφος και αρχιτέκτονας που ζει και εργάζεται στην Αθήνα, ως καλλιτέχνιδα, εικονογράφος και αρχιτέκτονας, αλλά οι περισσότεροι από εμάς τη γνωρίζουμε από το ζωγραφικό της ταλέντο. Τα έργα της, εμπνευσμένα συνήθως από το αστικό τοπίο, έχουν μια περιπαιχτική, χιουμοριστική και ναΐφ διάθεση.

barber_etsy_.jpg
urban_athens_3_flat_etsy.jpg

Με καταγωγή από Ελλάδα και Νέα Ζηλανδία, μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Εδιμβούργο στη Σκωτία και έχει συνεργαστεί με αρχιτεκτονικά γραφεία σε Αθήνα και Βρετανία. Το ζωγραφικό της ύφος είναι βαθιά επηρεασμένο και διαμορφωμένο από την αρχιτεκτονική της εκπαίδευση. Το 2015 παρακολούθησε μαθήματα εικονογράφησης στο πανεπιστήμιο Central Saint Martins στο Λονδίνο, πράγμα που την ώθησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την εικονογράφηση. Έχει πάρει μέρος σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μύκονο. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα, ως καλλιτέχνης, εικονογράφος και αρχιτέκτονας.

street-artist_a_etsy.jpg

Αυτές τις ημέρες θα εκθέσει τα prints της (μια συλλογή με θέματα εμπνευσμένα από το αστικό τοπίο της σύγχρονης Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης) σε ένα pop-up print sale που θα πραγματοποιηθεί 2-6 Ιανουαρίου στον εκθεσιακό χώρο του ΦΟΥΑΡ. Τα εγκαίνια είναι την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου στις 20.00.

anarchy_etsy.jpg

ΦΟΥΑΡ gallery, Μητροπόλεως 72 & Χριστοπούλου 6, 1ος όροφος, Μοναστηράκι (Καπνικαρέα), 2103211381

www.phaedracrespi.com
e-shop: PhaedraCrespiShop.Etsy.com
instagram: Phaedra.Crespi

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ