Design & Αρχιτεκτονικη

Το πουλάω το σπίτι

Η Κατρίν Ντενέβ πουλάει το παλατάκι της

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
66182-133346.jpg

Ακριβώς 3,9 εκατομμύρια ευρώ ζητά η σταρ του γαλλικού κινηματογράφου Κατρίν Ντενέβ για το σπίτι που πουλάει στο Guainville της Γαλλίας ακριβώς 75 χιλιόμετρα έξω από το Παρίσι. Πρόκειται για κανονικό παλάτι αρχιτεκτονικής 18ου αιώνα, 1.200 τ.μ., με κουζίνα 50 τ.μ. σουίτες, σάουνα, μεγάλη πισίνα και έναν τεράστιο καταπράσινο κήπο. Την πώληση έχει αναλάβει ο οίκος δημοπρασιών Sotherby's. 

Το σπίτι είναι έτοιμο για άμεση μετακόμιση του ενδιαφερόμενου. Διαθέτει 18 στρέμματα έδαφος σχεδιασμένο από το διάσημο Βέλγο αρχιτέκτονα τοπίου, Jacques Wirtz. Ο πύργος βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Eure και έχει 10 δωμάτια τα οποία περιλαμβάνουν τέσσερις master σουίτες και έξι κανονικά υπνοδωμάτια. Μεταξύ άλλων υπάρχει και home cinema, σάουνα, οικία για τον επιστάτη, εξωτερική πισίνα, ακόμα και τάφρο. Οι φωτογραφίες είναι μοναδικές!

n

n

n

n

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευκή πλαστική καρέκλα
Η λευκή πλαστική καρέκλα στα σημαντικότερα έπιπλα του αιώνα

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί στα πανηγύρια, στις αυλές της επαρχίας και στις παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times

Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη
Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη

Ιππότης, βαρόνος, κάτοχος του βραβείου Pritzker και καμιά 400αρια ακόμα, ο sir Norman Foster θεωρείται και είναι ένας από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονας της εποχής μας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY