ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τι λέει το Ποτάμι για Λιβαθινό

Μακάρι να αναλάμβανε «με πιο θεσμικό τρόπο»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
95044-190920.jpg

Με μία αμφίθυμη ανακοίνωση τοποθετήθηκε το Ποτάμι απέναντι στο διορισμό του κ. Στάθη Λιβαθινού ως νέου καλλιτεχνικού διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο: επιφύλαξη για τη διαδικασία αλλά και ευχές στο φυσικό πρόσωπο.

Το κείμενο:

«Ο Στάθης Λιβαθινός είναι άξιος σκηνοθέτης και ικανός να φανεί αντάξιος του κύρους του Εθνικού Θεάτρου. Θα θέλαμε να αναλάμβανε τα καθήκοντά του με πιο θεσμικό τρόπο. Πρέπει τέτοιου είδους αποφάσεις να μην λαμβάνονται από τον εκάστοτε υπουργό αλλά να υπάρχει μία επιτροπή με προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους και κοινής αποδοχής, η οποία θα εμπλέκεται στην επιλογή. Το Ποτάμι εύχεται στον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου καλή θητεία και κάθε επιτυχία στο έργο του».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η πραγματική του κληρονομιά είναι οι άνθρωποι που διαμόρφωσε» - Η ανακοίνωση της οικογένειας του Δημήτρη Τσατσούλη
«Η πραγματική του κληρονομιά είναι οι άνθρωποι που διαμόρφωσε» - Η ανακοίνωση της οικογένειας του Δημήτρη Τσατσούλη

«Παρακαλούμε αντί στεφάνων, παρακολουθήστε μια θεατρική παράσταση ή διαβάστε ένα θεατρικό έργο, όπως θα ζητούσε και ο ίδιος», αναφέρει η οικογένειά του

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY