- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Που λέει ο λόγος» στο Ινστιτούτο Goethe
Workshop, poetry slam, beatboxing, hip hop συναυλία για να ανακαλύψουν οι νέοι δικούς τους τρόπους έκφρασης
Το Goethe-Institut Athen προτείνει ένα πλούσιο πρόγραμμα με workshops, poetry slam, beatboxing, hip hop συναυλία και προσκαλεί τους νέους να εξερευνήσουν τη γλώσσα ως πολυδιάστατο μέσο επικοινωνίας και να ανακαλύψουν νέους, δικούς τους τρόπους έκφρασης... «Που λέει ο λόγος» την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.
JK One, Sifu VERSUS και DJ Wheel M
Οι μουσικοί JK One και DJ Wheel M από το Βύρωνα και ο Sifu VERSU από τη Θεσσαλονίκη ασχολούνται με τη Hip Hop σκηνή από τη δεκαετία του 90. Μουσικοί της παλιάς σχολής ξεσηκώνουν το κοινό με το ιδιαίτερο στυλ τους και τα ιδιαίτερα κείμενα τους.



Στο Goethe-Institut Athen οι JK One, Sifu VERSUS και DJ Wheel θα παρουσιάσουν παλαιότερες δουλειές τους αλλά και καινούργια κομμάτια.
El Pap Chico
Ο El Pap Chico είναι o εμπνευστής του Beatbox Greece, το οποίο διοργανώνει το Ελληνικό Πρωτάθλημα Beatbox, και μέλος των Word of Mouth. Εδώ και 25 χρόνια ασχολείται με την έκφραση και την επικοινωνία και στο πλαίσιο αυτό προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα ωριαίο σεμινάριο με θέμα τη γέννηση, εξέλιξη, αλλά και την εξάπλωση της τέχνης δημιουργίας μουσικής με το ανθρώπινο στόμα.

Θα ακολουθήσει performance από μέλη του Beatbox Greece.
Sebastian 23
Ο Sebastian 23, καμπαρετίστας, συγγραφέας και εκφωνητής, έχει σπουδάσει φιλοσοφία και θεωρείται ένας από τους πιο γνωστούς Poetry Slammer της Γερμανίας. Ξέρει να χειρίζεται τη γερμανική γλώσσα με αιχμηρό αλλά και με χιουμοριστικό τρόπο και με τα λογοπαίγνιά του πάντα καταφέρνει να εκπλήσσει, να εντυπωσιάζει και να ψυχαγωγεί το κοινό του, βάζοντάς το ταυτόχρονα σε σκέψεις.
Με τα κείμενά του ο Sebastian 23 θα δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει τη γερμανική γλώσσα με έναν διαφορετικό τρόπο, καθώς και να αποκτήσει ίσως μία διαφορετική πρόσβαση στο γερμανικό λεξιλόγιο. (Τα κείμενα θα προβάλλονται σε οθόνη στην ελληνική γλώσσα.)
Info: Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, 19.00. Είσοδος ελεύθερη. Goethe-Institut Athen, Ομήρου 14-16, Αθήνα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τάσος Ανέστης, Κοσμάς Κουμιανός, Aποστόλης Καλλιακμάνης, Σοφοκλής Νικολής, Θοδωρής Τσεκούρας και Όλγα Καραγιάννη μοιράζονται φωτογραφίες του καλοκαιριού
Ο βραβευμένος σεναριογράφος, ποιητής και φωτογράφος μιλά για την ασπρόμαυρη αισθητική, τη ζωή στην Ισλανδία και τη δύναμη της εικόνας να αφηγείται όσα δεν μπορούν να ειπωθούν με λόγια
Η βιρτουόζος βιολίστρια μιλά στην ATHENS VOICE για την εμφάνισή της στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου
Η ATHENS VOICE ξεφυλλίζει σελίδες για παιδιά και εφήβους
Η ATHENS VOICE ξεφυλλίζει non fiction σελίδες για το καλοκαίρι
Η ATHENS VOICE ξεφυλλίζει σελίδες για το καλοκαίρι
Η ATHENS VOICE ξεφυλλίζει σελίδες για το καλοκαίρι
Η ATHENS VOICE ξεφυλλίζει τις σελίδες του καλοκαιριού
Η γνωστή πολιτικός, δημοσιογράφος και συγγραφέας μιλάει στην ATHENS VOICE για τη λογοτεχνία, τη μνήμη, τους καθημερινούς ανθρώπους και τους «απείθαρχους» ήρωές της
Η εικαστικός και επιμελήτρια εκθέσεων μίλησε στην ATHENS VOICE για το κανάλι της στο YouTube
«Η ζωή έχει λουλούδια και αγκάθια. Δεν υπάρχει κάτι που δεν έκανα, δε μου έλειψε τίποτα και τα έχω χαρεί όλα»
Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της
«Επιβλήθηκε ως κορυφαία ερμηνεύτρια, χάρη στο μεγάλο ταλέντο της, το οποίο ποτέ δεν σπατάλησε»
Αποκλειστικές φωτογραφίες για την Athens Voice
Τραγούδησε για τον έρωτα και τον χωρισμό, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή
Η ζωή, οι συνεργασίες και η διαδρομή μιας γυναίκας που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι
Τι αλλάζει γύρω στα 5-7 χρόνια, πώς οι αντιδράσεις των ενηλίκων επηρεάζουν τη δημιουργική αυτοπεποίθηση των παιδιών και τι μπορούμε να κάνουμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.