Ζηλεύω όλους αυτούς τους επικριτές που πέφτουν πάνω από το πτώμα ενός ανθρώπου, το γεμίζουν χαρακτηρισμούς, εκφέρουν άποψη και φυσικά διαφωνούν με τη στάση του όσο ήταν εν ζωή. Δεν έχει σημασία αν λεγόταν Amy Winehouse, Θοδωρής Παπαντίνας, Μαίρη Τσώνη ή ο γείτονας τους ο τάδε.
Πριν ακόμα γίνουν γνωστά τα αίτια, πριν επιβεβαιωθεί ό,τι ακούγεται –και γιατί αλήθεια να επιβεβαιωθεί ή όχι- τα social media έχουν καλύψει το θέμα με καναπεδικά ρεπορτάζ, χαλασμένο τηλέφωνο και επιχειρήματα που τιτλοφορούνται «Όλοι το ξέρουν». Κανείς δεν ξέρει. Κανείς από όσους συμμετέχουν στον κανιβαλισμό.
Τους ζηλεύω γιατί το πρώτο πιθανό σενάριο είναι να έχουν σταθεί τόσο τυχεροί που ποτέ στο άμεσο ή έμμεσο οικογενειακό τους περιβάλλον να μην υπήρξε ένας τοξικομανής, ένας ψυχοπαθής, ένας άρρωστος (πρεζάκι ή ψυχάκιας όπως λες). Σπουδαία τύχη αυτή, να μεγαλώνεις ανάμεσα σε τέλειους ανθρώπους που κάνουν πάντα σωστές επιλογές και παίρνουν μόνο τον ίσιο δρόμο. Λεγκαλιτέ , τρανκιλιτέ και κάνε το σταυρό σου.
Ζηλεύω το γεγονός να μην κάνεις συνειρμούς, να μη σε γονατίζει ο πόνος του άλλου και να ζεις σε ένα προστατευμένο περιβάλλον ανώτερο από των άλλων. Των άλλων που κάνουν λάθη, έχουν πάθη, έχουν πάθει και είναι όπως λες βλάκες.
Στην τελική το ζητούμενο σου είναι να μη σε ρίχνει τίποτα. Να είσαι θεός. Τι ειρωνεία! Αυτό ακριβώς λένε πως κάνει η πρέζα σε όσους δεν το ‘χουν από φυσικού τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Μία συζήτηση για τη σύγχρονη ελληνική παραγωγή και τον ρόλο της ΑΙ
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Μετά τον πόλεμο με τον γιο της
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Οι κριτικές από την Αυστραλία μιλάνε ήδη για μία από τις καλύτερες περιόδους του γκρουπ
Μια θρυλική πορεία 60 και πλέον ετών στην αρχιτεκτονική, που συνεχίζει να εξελίσσεται σήμερα στο γραφείο Vikelas Architects με τον γιο του, Αλέξη Βικέλα
Η 79χρονη σταρ κυκλοφορεί νέο dance τραγούδι χρησιμοποιώντας AI
Ποιες χώρες δίνουν «μάχη» για την πρωτιά
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Ειδώλια και ένα θαυμάσιο μαρμάρινο ανάγλυφο ανάμεσά τους
Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».
Ιστορική διάκριση για τη διάσημη τραγουδοποιό - Πλαισιώνει κορυφαίους δημιουργούς της παγκόσμιας μουσικής
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.