Πολιτισμος

SUMMER IN THE CITY: ΒΟΜCHICKA

Ένα κόμικ μπλογκ με αρκετή πορνογραφία για όλους

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 351
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
14929-33240.jpg

Πληκτρολόγησε bomchicka.tumblr.com. Στο αριστερό μέρος της οθόνης γράφει «Μπομ Τσίκα Ουά Ουά - Μια Πορνολογία». Κάτι που δε σου λέει και πολλά. Αλλά το μάτι σου σίγουρα θα έχει πέσει αλλού. Εκεί που αναπτύσσονται καρεδάκια με ιστορίες που φιλοξενούν στιβαρά πέη, ανοικονόμητα στήθη και λεπτομερείς απεικονίσεις ερωτικών συνευρέσεων κάθε είδους.

Για να μιλήσουμε κανονικά, χωρίς γρίφους, μερικά από τα καλύτερα πενάκια της νέα ελληνικής κόμικ σκηνής (της γενιάς του «9», αν θες) αποφάσισαν να συμπληρώσουν το βιογραφικό τους με ένα συμμετοχικό ιστολόγιο στο οποίο σχεδιάζουν σύντομες τσόντες. Πότε τρυφερές, πότε γκροτέσκες, άλλοτε μύχιες, σχεδόν πάντα απωθημένες. Βγάζοντας χιούμορ, ρομαντισμό, φαντασιώσεις και, φυσικά, κάβλα. Παλιές συμμαθήτριες, «γρήγορα» σε τουαλέτες, η μορφή του Νίκου Γκάλη ως αντίδοτο στην πρόωρη εκσπερμάτιση κι άλλα παρόμοια θέματα, όλο και κάπου θα χαμογελάσεις βρίσκοντας κάτι ένοχα (ή όχι) οικείο.

Για την ώρα οι αναρτήσεις γίνονται με ακανόνιστο ρυθμό, όλο και περισσότεροι δημιουργοί μπαίνουν στο κόλπο και φυσικά ο στόχος είναι το πολύ αξιόλογο υλικό να συγκεντρωθεί στην έκδοση που του αξίζει. «Θα γίνει κι αυτό, μέχρι το επόμενο ComicDom νομίζω θα το έχουμε καταφέρει» μου έλεγε ένας από τους εμπνευστές της προσπάθειας. Ως τότε, απολαύστε υπεύθυνα…

Στο bomchicka.tumblr.com θα βρεις ιστορίες από τους αξιότιμους κυρίους pan pan, n.mantelos, evan, firzb, tz.kostis, pana-bonos, g.gousis, p.zervos, hector και τη despoina.

Φωτό: Λούκι που στάζει, pan pan

ΠΡΟΣΦΑΤΑ