- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση επιδιώκει να είναι κυβέρνηση των έργων
Ολοκληρώθηκε η παράδοση των 176 εργατικών κατοικιών του οικισμού «Κέρκυρα V» του OAEΔ
Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδιώκει να είναι κυβέρνηση των έργων - Παραδόθηκαν οι 176 εργατικές κατοικίες στους δικαιούχους.
Στην παράδοση των 176 εργατικών κατοικιών στους δικαιούχους του οικισμού «Κέρκυρα V» μετά από συνολικά 14 χρόνια παραβρέθηκε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.
«Σήμερα μια μικρή "Οδύσσεια" ολοκληρώνεται. Οι 176 εργατικές κατοικίες παραδίδονται επιτέλους σε πολίτες που τις είχαν ιδιαίτερα ανάγκη. Η πρόοδος που έγινε τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ο καταλύτης προκειμένου να φτάσουμε στην παράδοση. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδιώκει να είναι κυβέρνηση των έργων», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας που παρέδωσε ο ίδιος το κλειδί σε έναν από τους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών.
Τον υπουργό συνόδευε ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, ο οποίος να σημειωθεί ότι ξεκίνησε την τμηματική παράδοση των εργατικών κατοικιών στο νησί, πριν από έξι μήνες.
«Κάθε κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη ανεξαρτήτως του πολιτικού της χρώματος να είναι προσανατολισμένη στο έργο. Αυτή είναι η φιλοσοφία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτή είναι και η δική μου φιλοσοφία, ανεξαρτήτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί μας. Επιδιώκουμε να είμαστε προσανατολισμένοι στο αποτέλεσμα», τόνισε κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του, μετά το πέρας του αγιασμού των εργατικών κατοικιών ο κ. Χατζηδάκης.
Νωρίτερα ο υπουργός Εργασίας συνοδευόμενος από τον βουλευτή Κέρκυρας Στέφανο Γκίκα, επισκέφθηκε απροειδοποίητα τον ΕΦΚΑ Κέρκυρας, ξαφνιάζοντας τους εργαζομένους, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, που δεν πίστευαν όπως είπε «πως τους επισκέπτεται ο ίδιος ο υπουργός».
Στο πλαίσιο των επαφών του σήμερα ο κ. Χατζηδάκης θα επισκεφθεί τον ΟΑΕΔ Κέρκυρας και κατόπιν θα έχει συνάντηση με τη δήμαρχο Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου στο ιστορικό δημαρχείο της πόλης, ενώ θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου του νησιού.
Το πρόγραμμα των επισκέψεων του υπουργού Εργασίας αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα με την επίσκεψή του στο έργο διαχείρισης απορριμμάτων στην Κέρκυρα, καθώς στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου του νησιού.
«Τα καινούργια περιφερειακά αεροδρόμια είναι ένα στολίδι και πραγματικά είμαι περήφανος και για τη δική μου συμβολή σε αυτά» κατέληξε ο υπουργός.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέσσερα F-16 στην Κύπρο, για ενίσχυση της άμυνας- Μετάβαση Δένδια και Α/ ΓΕΕΘΑ στη Λευκωσία
Παγωμένα κονδύλια και βέτο, η δοκιμασία των ευρωπαϊκών αξιών
Όσα είπε στο Face2Face και την Κατερίνα Παναγοπούλου για την πολιτική επικαιρότητα και τις προσωπικές στιγμές που σημάδεψαν την πορεία της
Διυπουργική πρωτοβουλία για ταχύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και απλούστευση διαδικασιών
Διακοπή ενός μήνα στα Στενά του Ορμούζ μπορεί να διπλασιάσει τις τιμές φυσικού αερίου στην Ευρώπη
Tα συστήματα που έχουν οι ελληνικές φρεγάτες
Συνεχής ενημέρωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών από τον Γιώργο Γεραπετρίτη
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τις πρεσβείες και τα προξενεία για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Βελτιώνονται οι υποδομές πρόσβασης για όσους επισκέπτες αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα
Σπεύδουν δύο ελληνικές φρεγάτες στην Κύπρο
Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Το εθνικό πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF
Συνολικά 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή
Πιο «ψύχραιμη» αντίδραση στην Ευρώπη
H Περιφέρεια υλοποιεί σειρά έργων υποδομής που ωφελούν περισσότερους από 600.000 κατοίκους
Παπαστεργίου: Στρατηγική επένδυση εθνικής σημασίας
Θυσιάζονται τα ψήγματα αλήθειας στον βωμό της υπεραπλούστευσης της πραγματικότητας
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.