Έτσι κατέστρεψαν την χώρα οι νεοφιλελέ τεχνοκράτες
Χρειάστηκαν μόλις μια μέρα για να φέρουν την Κόλαση
Οι νεοφιλελές τεχνοκράτες που έφεραν την Κόλαση σε 24 ώρες μετά τις εκλογές.
Την Κυριακή το βράδυ ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών. Τη Δευτέρα το πρωί η Ελλάδα είχε γεμίσει αποκαΐδια. Τα κατέγραψαν τα μέσα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σχετίζονται με την απελθούσα κυβέρνηση.
Από τη Δευτέρα οι τραμπούκοι έχουν βγει στους δρόμους
Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά της βίας εκτός και αν αναλαμβάνει το ρόλο της μαμής για τα γεννητούρια της Ιστορίας, όπως τότε που έσπαγαν κεφάλια και καίγονταν άνθρωποι. Με δεδομένη λοιπόν την ειλικρινή του προσήλωση στους δημοκρατικούς κανόνες, δεν μπορεί παρά να καταγγείλει στην ανθρωπότητα τους άθλιους τραμπουκισμούς που έγιναν κατά την (προσωρινή) αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από το Μέγαρο Μαρ(ξ)ίμου. Καταδρομικές ομάδες οπαδών του Μητσοτάκη επιδόθηκαν σε απίστευτες αθλιότητες κατά του τέως πρωθυπουργού, φωνάζοντας του -αν δεν είστε σκληροί μη διαβάζετε τη συνέχεια- «Άντε Γεια»! Αλήθεια, υπάρχει κάποιος εισαγγελέας σε αυτό τον τόπο;
Ακολουθεί το σχετικό κείμενο. Αυτολεξεί: «Ένα περιστατικό που δεν αρμόζει στο πλαίσιο πολιτικού πολιτισμού συνέβη τη στιγμή που το αμάξι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έφευγε από την Ηρώδου Αττικού, καθώς ακούστηκαν γιουχαΐσματα από τους οπαδούς της ΝΔ που είχαν συγκεντρωθεί για να υποστηρίξουν τον αρχηγό τους. Κάποιοι απολίτιστοι τραμπούκοι προχώρησαν σε πρωτοφανείς αθλιότητες φωνάζοντας «Άντε γεια».
Από τη Δευτέρα οι επιχειρηματίες μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου
Για τεσσεράμισι χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επέτρεπε σε κανένα ιδιωτικό συμφέρον να μπει στο Μαξίμου. Δεν πα' να ήσουν Κύπριος δικηγόρος ειδικευμένος στις offshores, δεν πα' να έψαχνες τον Πετσίτη για να τον προσλάβεις στην εταιρεία σου, από την μπροστινή πόρτα αποκλειόταν να περάσεις, το πολύ να έμπαινες από την πίσω. Σε αυτό λοιπόν τον παρθένο από εξυπηρέτηση επιχειρηματιών καθαγιασμένο χώρο, με το που βγήκαν τα αποτελέσματα, έσκασε μύτη ο Μαρινάκης! Την πληροφορία μετέδωσε ο πολυβραβευμένος Δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης (η Δημοσιογραφία όπως πρέπει να είναι), οπότε δεν χρειάζεται να ελεγχθεί η αξιοπιστία της: «Ο κ. Μαρινάκης έφτασε στο Μαξίμου το απόγευμα της Δευτέρας λίγο μετά τις 17:30 κι ενώ ακόμη δεν είχε καν ανακοινωθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα, αφού ήταν σε εξέλιξη η συγκρότησή του. Η επίσκεψη του γνωστού εφοπλιστή και καναλάρχη αποδεικνύει με απτό τρόπο την ιδιαίτερα στενή σχέση του με τον πρωθυπουργό αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης».
Σημείωση: Η «επίσκεψη» διαψεύστηκε με σφοδρότητα από τον επιχειρηματία. Ο Δημοσιογράφος του απάντησε με ένα συντριπτικό στοιχείο: «οι πληροφορίες πάντως επιμένουν».
Από τη Δευτέρα μας κυβερνάνε τα τσιράκια του Σόρος
Οι τρομερές αποκαλύψεις για την εμπλοκή του δαιμονικού Τζόρτζ Σόρος στο σχηματισμό της νέας ελληνικής κυβέρνησης πρωτακούστηκαν στις μνημειώδεις ομιλίες του Κυριάκου Βελόπουλου. Όμως η Αριστερά έχει άλλο ήθος και ύφος, γι' αυτό και δεν κάνει εικασίες όπως ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης, αλλά προχωράει σε ρεπορτάζ που σπάει κόκαλα. Η κυβέρνηση έχει για υφυπουργό κάποιον που ο αδερφός του είναι κουμπάρος με τον Σόρος!
Παραθέτουμε το κείμενο ακριβώς όπως δημοσιεύτηκε ώστε να μη χάσει την ιστορική του αξία: «Η είδηση ότι ο Γιώργος Ζαββός, στενός συνεργάτης επί χρόνια του Κυριάκου Μητσοτάκη, τοποθετήθηκε στη θέση του υφυπουργού Οικονομικών με αρμοδιότητα τις τράπεζες (!) έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Γιατί; Μα ο Γιώργος Ζαββός είναι αδελφός του Στέλιου Ζαββού. Και αν αναρωτιέστε ή δεν θυμάστε ποιος είναι ο Στέλιος Ζαββός, σας ενημερώνουμε ή σας θυμίζουμε πως είναι ο γνωστός επενδυτής και κουμπάρος του Τζορτζ Σόρος και διατηρεί σχέσεις με τον Τζον Πόλσον. Κρατείστε το σχήμα: Αρμόδιος για τις τράπεζες ο αδελφός του κουμπάρου του μεγαλύτερου κερδοσκόπου όλων των εποχών».
Από τη Δευτέρα άρχισε η ΔΕΗ να έχει προβλήματα
Όλα ήταν φίνα στη ΔΕΗ. Συνδικαλιστές της έκαναν διακοπές σε εξωτικά νησιά και μετά πλήρωναν δικηγόρους για να υποβάλλουν μήνυση κατά του Μνημονίου που μας κατέστρεψε, μέσα σε ένα τρίμηνο μπήκε μέσα 67,5 εκατομμύρια, γενικά υπήρχε μία σοσιαλιστική κανονικότητα, αλλά τότε ήρθε ο Χατζηδάκης! Χωρίς αιδώ, χωρίς ντροπή ανακοίνωσε ότι θεωρεί τη ΔΕΗ άμεση προτεραιότητα του Υπουργείου του και έφτασε στο σημείο να προκαλέσει όλους τους αντιφασίστες δηλώνοντας ότι σχεδιάζει τη σωτηρία της εταιρείας και -αν είναι δυνατόν- των εργαζομένων της! Μιλάμε για μεγάλη κατάντια που θα περνούσε στα μουλωχτά αν δεν υπήρχε η «Αυγή»: «Για το θέμα της ΔΕΗ, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως το ζήτημα είναι επείγον και πιεστικό και πως επιδιώκεται σχέδιο σωτηρίας για τους υπαλλήλους και την επιχείρηση. “Εκείνο που επιδιώκουμε είναι να πάμε γρήγορα. Δεν υπερβάλλουμε για το θέμα της ΔΕΗ. Στις προγραμματικές δηλώσεις θα είμαστε πολύ σαφείς» τόνισε ο κ. Χατζηδάκης. Η αναφορά του πάντως ότι “επιδιώκεται σχέδιο σωτηρίας για τους υπαλλήλους» δεν προμυνήει τίποτε καλό για τους υπαλλήλους της ΔΕΗ αν κρίνουμε από τα πεπτραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης ΝΔ». (Διατηρήσαμε τη εναλλακτική ορθογραφία της καλής εφημερίδας , εξ ου και το «προμυνήει» κλπ)
Από τη Δευτέρα η εξουσία έχει περάσει στα χέρια των κομμουνιστών
Είναι γνωστοί οι ηρωικοί αγώνες που έχουν κάνει οι κομμουνιστές κατά των κομμουνιστών. Μπορεί να είχαν νταραβέρια με τον Τσαουσέσκου, να λάτρεψαν τον Μάο, να εκφώνησαν επικήδειο για τον Κάστρο, να αβαντάρισαν και να έκαναν δουλειές με τον Μαδούρο, αλλά τη Βόρεια Κορέα τη σιχαίνονται γιατί είναι φανερό ότι ταυτίζεται με τον νεοφιλελευθερισμό του Μητσοτάκη. Ο λόγος στον εχθρό του κόκκινου ολοκληρωτισμού σ. Βαξεβάνη: «Ο Μητσοτάκης μετατρέπει την Ελλάδα από χώρα στην οποία υπάρχουν θεσμικές διαδικασίες και κεκτημένα, σε Βόρεια Κορέα και τον εαυτό του σε Κιμ ή έστω Κυμ. Με το “καλημέρα σας” δείχνει τη γλώσσα του προς ό,τι σχετίζεται με τη Δημοκρατία της εξουσίας και τη διάκρισή της. Τιμά μόνο την εξουσία την οποία υπερσυγκεντρώνει στο πρόσωπό του, ενώ είναι σαφείς οι εντολές προς τους συνεργάτες του για το πώς πρέπει να πολιτεύονται».
Όλα αυτά τα απαράδεκτα συνέβησαν μέσα σε μόλις 24 ώρες! Μήπως τελικά είχαν δίκιο αυτοί που έλεγαν ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές;
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Το ήθος της πολιτικής γίνεται, προοπτικά, ήθος της κοινωνίας, έγραφε ο πατέρας μου»
«Το έρεβος της τρομοκρατίας μπορεί να νικηθεί μόνο με το φως μιας δημοκρατίας» επισήμανε ο ΠτΔ
Πώς υπολογίζεται το ποσό
«Από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση επιλέγει τον διάλογο» είπε ο πρωθυπουργός
Η συζήτηση δεν πρέπει να αφορά την ανακύκλωση φθαρμένων προσώπων, αλλά την ανάγκη για θεσμικά κόμματα τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να δεσμεύονται σε επεξεργασμένο πρόγραμμα και πολιτικές αρχές
Μια συζήτηση αφιερωμένη στο θέμα του βιβλίου του «Η Μεγάλη Επιστροφή»: την ελληνική οικονομία, τις προκλήσεις της, τα λάθη που προηγήθηκαν αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι.
Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου «Ιστορίες από τη Λατινική Αμερική: Από τον Πινοσέτ και τον Εσκομπάρ στις σύγχρονες Δημοκρατίες», του Ιάσονα Πιπίνη
Ο πρώην πρωθυπουργός παρουσίασε το βιβλίο του «Ιθάκη» στη Θεσσαλονίκη
Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η επόμενη σεζόν να γυριστεί στην Αθήνα
Στο πρώτο 15ημερο του Φεβρουαρίου η συνάντηση με τον Ερντογάν
Βίντεο του υπουργού Υγείας από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Πώς είναι δυνατόν να προκύψει από αυτήν την πολιτική Βαβέλ βιώσιμη εναλλακτική κυβερνητική λύση;
Εκτός Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης
Στα 3,026 δισ. ευρώ οι οφειλές τον Νοέμβριο, με μικρή μηνιαία μείωση αλλά ετήσια αύξηση
Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με το ιατρικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς για τις μεταρρυθμίσεις του ΕΣΥ
Σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εις μνήμην του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστασίου
«Τα Κέντρα Καινοτομίας που δημιουργούμε στη χώρα είναι σημείο αναφοράς για την εκπαίδευση», δήλωσε η Υπουργός
«Θα εφαρμοστεί ο νόμος όπως προβλέπεται», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Πλεόνασμα και αυξημένα έσοδα καταγράφει ο κρατικός προϋπολογισμός, σύμφωνα με τα ταμειακά στοιχεία της ΤτΕ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.