Ποτάμι για Ψαριανό: Μόλις είκοσι μέρες κράτησε το κρυφτούλι
«Το Ποτάμι είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή ότι ο κ.Γεωργιάδης ήταν ο μάνατζερ των μεταγραφών Ψαριανού – Αμυρά»
Το χρίσμα του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ έδωσε «ατύπως» στον Γρηγόρη Ψαριανό ο Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Ποταμιού, που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.
«Με καλωσόρισμα του Άδωνι Γεωργιάδη ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με τη Νέα Δημοκρατία ο Γρηγόρης Ψαριανός. “Ο Άδωνις έδωσε χρίσμα στον Ψαριανό” είναι ο τίτλος των ρεπορτάζ που αποκαλύπτουν ότι ο κ.Ψαριανός μίλησε στην κλειστή κομματική συνάντηση των γαλάζιων στελεχών της Φιλοθέης το βράδυ της Τετάρτης.
Το Ποτάμι είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή ότι ο κ. Γεωργιάδης ήταν ο μάνατζερ των μεταγραφών Ψαριανού – Αμυρά στη Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Γεωργιάδης είχε απαντήσει ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για τις λίστες των υποψηφίων, διότι είναι αρμοδιότητα του κ.Μητσοτάκη. Οπότε ή στις 20 μέρες που μεσολάβησαν ο κ.Γεωργιάδης ανέλαβε τελικά τις λίστες ή φτιάχνει τις δικές του λίστες. Ας επιλέξει ο κ.Μητσοτάκης ποια εκδοχή τον προσβάλλει λιγότερο».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρόεδρος της Βουλής ξεκαθάρισε ότι η Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ θα ολοκληρωθεί ως έχει
Το οικονομικό τοπίο στο οποίο θα κινηθούν Ελλάδα και Ευρώπη το 2026 και τα επόμενα χρόνια, σκιαγραφεί ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup
Η συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής
«Ο ειλικρινής διάλογος –και μόνο αυτός- θα φέρει τις λύσεις».
Πάνω από 2 δισ. ευρώ σε μέτρα άμεσης ή έμμεσης αύξησης εισοδημάτων
«Δεν έλαβα ποτέ έγγραφο για χρηματοδότηση από τον Σμαραγδή » απάντησε σε όσα του προσάπτει ο σκηνοθέτης
«Το καθεστώς των ανενεργών φοιτητών εδώ και δεκαετίες αδικούσε τους πάντες», λέει η Ζαχαράκη
Ο πρώην υπουργός παντρεύτηκε στον ναό της Αγίας Σοφίας στην Ακρόπολη
«Από πού να ξεκινήσω;» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Το δομικό πρόβλημα της ελληνικής αγροτικής παραγωγής και η μακροχρόνια μονοκαλλιέργεια των επιδοτήσεων.
Η πόλη στολίζεται με λαμπιόνια επαρχιώτικου πανηγυριού και κακόγουστες γιρλάντες που κρέμονται πάνω από τη βρομιά, την αστεγία, τα βανδαλισμένα κτίρια
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη πληρωμών
Εντός μηνών το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας – Ανοιχτοί οι δίαυλοι Ελλάδας–Τουρκίας παρά τις διαφορές
Λίστα με 3.000 «ιδιοκτήτες» για παράνομες επιδοτήσεις
Η καταληκτική ημερομηνία και τα πρόστιμα
Ο Πρόεδρος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο μαθητές, συλλόγους και τη Μπάντα Ενόπλων Δυνάμεων για τα κάλαντα
«Το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι 20% - 30% ακριβότερο από το ήδη ακριβό περσινό» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
«Οι αγρότες βρίσκονται εκεί για να διαμαρτυρηθούν και πολύ καλά κάνουν, είναι δημοκρατικό τους δικαίωμα, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Φέτος καταγράφεται πτώση στην πληρότητα των ξενοδοχείων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.