- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ποτάμι για Ψαριανό: Μόλις είκοσι μέρες κράτησε το κρυφτούλι
«Το Ποτάμι είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή ότι ο κ.Γεωργιάδης ήταν ο μάνατζερ των μεταγραφών Ψαριανού – Αμυρά»
Το χρίσμα του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ έδωσε «ατύπως» στον Γρηγόρη Ψαριανό ο Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Ποταμιού, που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.
«Με καλωσόρισμα του Άδωνι Γεωργιάδη ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με τη Νέα Δημοκρατία ο Γρηγόρης Ψαριανός. “Ο Άδωνις έδωσε χρίσμα στον Ψαριανό” είναι ο τίτλος των ρεπορτάζ που αποκαλύπτουν ότι ο κ.Ψαριανός μίλησε στην κλειστή κομματική συνάντηση των γαλάζιων στελεχών της Φιλοθέης το βράδυ της Τετάρτης.
Το Ποτάμι είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή ότι ο κ. Γεωργιάδης ήταν ο μάνατζερ των μεταγραφών Ψαριανού – Αμυρά στη Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Γεωργιάδης είχε απαντήσει ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για τις λίστες των υποψηφίων, διότι είναι αρμοδιότητα του κ.Μητσοτάκη. Οπότε ή στις 20 μέρες που μεσολάβησαν ο κ.Γεωργιάδης ανέλαβε τελικά τις λίστες ή φτιάχνει τις δικές του λίστες. Ας επιλέξει ο κ.Μητσοτάκης ποια εκδοχή τον προσβάλλει λιγότερο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αλλάζει στις μετακινήσεις
Ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας κάλεσε την αντιπολίτευση να μην αναπαράγει ψευδείς αναφορές για αστυνομική βία
Η συμπεριφορά αυτών που συμμετέχουν στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ζητούν κατώτερες εγγυημένες τιμές, ρεύμα στα 7 λεπτά ανά κιλοβατώρα και αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ
«Δεν κλείνουμε τα μάτια μας απέναντι στα προβλήματα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Συνεκτικό σχέδιο κοινωνικής δικαιοσύνης και ανάπτυξης, η πρόταση του ΠΑΣΟΚ
Ποιοι δικαιούνται το επίδομα
Η καταληκτική ημερομηνία και τα πρόστιμα
«Η φράση προέρχεται από τη γυναικεία εργατική τάξη της περιόδου του 50′ – 60′»
Στον ευρωπαϊκό μέσο όρο πλέον η Ελλάδα
Η αντίδραση του πρωθυπουργού μετά το «όχι» των αγροτών για συνάντηση τη Δευτέρα
Μαζί του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Με εορταστικό ωράριο κινείται η αγορά
Μια στιγμή αυτοπεποίθησης και θεσμικής κανονικότητας για τη χώρα
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Grace
Οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό
Η νέα ιδιοκτησία επισήμανε «το ρόλο του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού που διευρύνει τις ανισότητες»
Την αρνητική απάντηση των αγροτών στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Στις εκδηλώσεις για την 82η επέτειο Μνήμης του Ολοκαυτώματος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.