TV + Series

Ο Τζέρι Σάινφελντ για τα αστεία που δεν θα μπορούσε να βάλει στο «Seinfeld» σήμερα

Tι είπε για τον Λάρι Ντέιβιντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζέρι Σάινφελντ για τα αστεία που δεν θα μπορούσε να βάλει στο «Seinfeld» σήμερα
Jerry Seinfeld (L) and Jessica Seinfeld (R) attend the WSJ. Magazine 2022 Innovator Awards at The Museum of Modern Art in New York, New York, USA, 02 November 2022. EPA/SARAH YENESEL

«Seinfeld»: Τα αστεία που δεν θα μπορούσαν να ακουστούν σήμερα

Ο κωμικός Τζέρι Σάινφελντ μίλησε για την κωμωδία σήμερα και για κάποια αστεία που δεν μπορούσε πλέον να κάνει στο εμβληματικό sitcom του NBC στο The New Yorker.

Ο 70χρονος πια Σάινφελντ είπε μεταξύ άλλων: «[Τις προηγούμενες δεκαετίες, ο κόσμος] απλά περίμενε ότι θα υπάρξουν κάποια αστεία σόου που μπορούσε να δει στην τηλεόραση κάθε βράδυ. Οταν ΄τωρα γράφεις ένα σενάριο και αυτό πηγαίνει σε τέσσερα ή πέντε διαφορετικά χέρια, επιτροπές, ομάδες, τότε ήρθε το τέλος».

«Κάναμε ένα επεισόδιο του [Seinfeld] όπου ο Κρέιμερ αποφασίζει να ξεκινήσει μια επιχείρηση βάζοντας άστεγους να τραβάνε καρότσια, επειδή, όπως λέει, “έτσι κι αλλιώς είναι έξω”», είπε ο Σάινφελντ. «Πιστεύετε ότι θα μπορούσα να βγάλω αυτό το επεισόδιο στον αέρα σήμερα; ... Θα γράφαμε ένα διαφορετικό αστείο με τον Κρέιμερ σήμερα. Δεν θα κάναμε αυτό το αστείο. Θα σκεφτόμασταν ένα άλλο».

Ο Σάινφελντ σημείωσε ότι ο συνδημιουργός του Seinfeld, ο 76χρονος Λάρι Ντέιβιντ, μπόρεσε να «γλιτώσει» στο «Curb Your Enthusiasm» του HBO, λόγω του ότι είναι πια μεγάλο όνομα.

Υποστήριξε όμως ότι ορισμένα από αυτά τα ίδια αστεία δεν θα έβγαιναν αν ο Ντέιβιντ ήταν νεότερος και προσπαθούσε να δημιουργήσει μια νέα κωμική σειρά. Ο Σάινφελντ είπε χαρακτηριστικά: «Αν ο Λάρι ήταν 35 ετών, δεν θα μπορούσε να κάνει αστεία όπως το "παλαιστινιακό κοτόπουλο" ...

«Τώρα δίκτυα λένε: "Λοιπόν, δεν θα κάνουμε πια κωμωδίες". Δεν επιλέχθηκε καμία κωμική σειρά για τη φθινοπωρινή σεζόν και από τα τέσσερα δίκτυα. Ούτε μία. Καμία νέα κωμική σειρά», ανέφερε ο Σάινφελντ. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπιρτσέ Ακαλάι
Η μεγάλη άνθιση των τούρκικων τηλεοπτικών σειρών

Οι τηλεοπτικές σειρές, όπως το «As the crow flies», το πιο καυτό εξαγώγιμο προϊόν της Τουρκίας. Φοβερή ατμόσφαιρα, γρήγορες σεκάνς, σύγχρονη σκηνοθεσία,προσεγμένες παρουσίες, σεβασμός στη λεπτομέρεια, αξιοπρεπέστατες ερμηνείες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.