TV + Series

4 βιογραφικές σειρές για όσους αγαπούν να κοιτούν «μέσα από την κλειδαρότρυπα»

Διαθέσιμες στην COSMOTE TV

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκηνή από τη σειρά «The Serpent» της Cosmote TV
«The Serpent»

Iστορίες ανθρώπων που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη τόσο πολύ, ώστε να αποκτήσει ο καθένας τη δική του βιογραφική σειρά.

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Ντουέιν Τζόνσον γνωστός και ως “The Rock”, ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk, ένας κατά συρροή δολοφόνος και ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Άλντο Μόρο; Ευτυχώς τίποτα άλλο, πέρα από το ότι οι ιστορίες τους έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη τόσο πολύ που ήταν αρκετό για να αποκτήσει ο καθένας από τους παραπάνω τη δική του βιογραφική σειρά.

Κι αν αναρωτιέσαι γιατί οι αληθινές ιστορίες συνηθίζουν να αιχμαλωτίζουν τόσο το ενδιαφέρον του κοινού, η απάντηση είναι απλή. Προσφέρουν μια μοναδική ματιά στις ζωές ανθρώπων που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας και κατ’ επέκταση την περιέργεια του κόσμου. Πώς η επιχειρηματικότητα του Elon Musk κατάφερε να του δώσει τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου; Πώς έφτασε ο Ντουέιν Τζόνσον από ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες παλαιστές όλων των εποχών να ακολουθήσει την υποκριτική; Για ποιους λόγους απήγαγαν και δολοφόνησαν τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Άλντο Μόρο;

Αν αναζητάς τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, αποκλειστικός προορισμός είναι 4 σειρές που θα βρεις στην COSMOTE TV.

Σκηνή από τη σειρά «The Serpent» της Cosmote TV

1. The Serpent

Η πραγματική ιστορία του Charles Sobhraj, τον οποίο υποδύεται ο Tahar Rahim, ενός δολοφόνου, κλέφτη και δεξιοτέχνη της μεταμφίεσης. Την δεκαετία του '70 πολλοί χίπις της δύσης ταξιδεύουν στη νοτιοανατολική Ασία αναζητώντας έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής. Υποδυόμενος τον έμπορο πολύτιμων λίθων, ο Sobhraj και η φίλη του Marie-Andrée Leclerc, την οποία υποδύεται η Jenna Coleman, διέσχισαν την ήπειρο το 1975 και το 1976, διαπράττοντας έναν αριθμό εγκλημάτων κατά μήκος του «Hippie Trail». Το The Serpent είναι η ανατρεπτική, ιστορία για τη ζωή και τη σύλληψη του αδίστακτου απατεώνα και δολοφόνου Charles Sobhraj, ενός από τους πλέον καταζητούμενους άνδρες της Interpol, που η δράση του θα σε κάνει να ανατριχιάσεις.

Πού θα τη βρεις: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 14/11 στις 23.00 στο COSMOTE SERIES HD.

Σκηνή από τη σειρά «Exterior Night» της Cosmote TV

2. Exterior Night

Η βασισμένη σε αληθινά γεγονότα σειρά Exterior Night μας μεταφέρει στο μακρινό 1978 και, σε σκηνοθεσία του Ιταλού Marco Bellocchio, παρουσιάζει την ιστορία απαγωγής και δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας και προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Άλντο Μόρο από τρομοκράτες των Ερυθρών Ταξιαρχιών. Μια ιστορία που έχει χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο ιταλικό εθνικό τραύμα από το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου χωρισμένη σε 6 επεισόδια που υπόσχονται να καθηλώσουν.

Πού θα τη βρεις: Πρεμιέρα την Τρίτη 15/11 στην on demand βιβλιοθήκη της COSMOTE TV (COSMOTE TV PLUS).

Σκηνή από τη σειρά «The Young Rock» της Cosmote TV

3. Young Rock

Η κωμική βιογραφική σειρά σε μορφή sitcom Young Rock, με τον Ντουέιν Τζόνσον να επιστρέφει στο ρόλο του… εαυτού του για τον 3ο κύκλο επεισοδίων. Ο διάσημος ηθοποιός και παλαιστής «The Rock» ξανασυστήνεται στο κοινό, μέσα από ένα flashback με ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές της ζωής του, στην προσπάθειά του να κατέβει για Πλανητάρχης το 2032. Η σειρά, Young Rock, που δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον “The Rock”, τον Jeff Chiang και την Nahnatchka Khan, αφηγείται πώς ο Ντουέιν Τζόνσον έγινε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του Hollywood, και εξιστορεί όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πορεία του προς τη δόξα.

Πού θα τη βρεις: O 3ος κύκλος προβάλλεται ήδη στην COSMOTE TV (Κάθε Κυριακή στις 20.45 στο COSMOTE SERIES HD), ενώ διαθέσιμοι είναι και οι προηγούμενοι κύκλοι για on demand θέαση (COSMOTE TV PLUS).

Σκηνή από τη σειρά «The Elon Musk Show» της Cosmote TV

4. The Elon Musk Show

Άνθρωποι από το φιλικό, συγγενικό και εργασιακό περιβάλλον του αμφιλεγόμενου και αινιγματικού δισεκατομμυριούχου Elon Musk, μιλούν για το απίθανο «ταξίδι» του, μέχρι τη στιγμή που κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Μέσα από τη σειρά δίνεται και μια μοναδική οπτική αφού παρουσιάζεται ακυκλοφόρητο υλικό από τη εποχή του στη Silicon Valley, αλλά και τα πιο σύγχρονα project του. Από τη Νότια Αφρική στη Silicon Valley, το The Elon Musk Show ξετυλίγει την αινιγματική, συναρπαστική και αμφιλεγόμενη ιστορία ενός από τους πλέον δημοφιλείς ανθρώπους του κόσμου.

Πού θα τη βρεις: Η σειρά είναι διαθέσιμη στην on demand βιβλιοθήκη της COSMOTE TV (COSMOTE TV PLUS).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ