TV + Series

Οι καλύτερες σειρές του 2020 που θα δεις σε μια μέρα

Τι νέο έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα για ατελείωτο binge watching

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
cosmote_tv_eteros-ego-katharsis-2.jpg

Έτερος Εγώ - Κάθαρσις, Your Honor, The Stand: Τι θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στην COSMOTE TV.

Και επιτέλους η στιγμή που οι περισσότεροι περιμέναμε έχει σχεδόν φτάσει. Μπορεί αυτά τα Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά, όμως δεν παύει να είναι εκείνη η περίοδος που όλα για λίγο παύουν και το binge watching περνά σε άλλη διάσταση. Ειδικά φέτος που όλοι λίγο-πολύ θα περάσουμε τα Χριστούγεννα στο σπίτι, οι σειρές και οι ταινίες αναμένεται να πάρουν φωτιά. Οι μέρες που οι τηλεσυσκέψεις και τα διαδικτυακά μαθήματα σταματούν και η δράση ξεκινά, έρχονται και εμείς σου προτείνουμε τουλάχιστον 3 σειρές για να καείς σε αυτές τις γιορτές.

The Stand
Πολλοί διαβάζοντας την υπόθεση της νέας σειράς του CBS, που προβάλλεται ελάχιστες ώρες μετά στην COSMOTE TV, νομίζουν ότι θα δουν μια πιο... extreme ανασκόπηση του 2020 στις οθόνες τους. Ωστόσο η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική αφού η νέα σειρά με πρωταγωνιστές τους Alexander Skarsgard (True Blood), James Marsden (X-Men, Mrs. America), την βραβευμένη με Όσκαρ Whoopi Goldberg και τον Marilyn Manson σε ρόλο-έκπληξη βασίζεται στο «Κοράκι», ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας που έγραψε ο Στίβεν Κινγκ το μακρινό 1978. Ανάμεσα στους δημιουργούς θα ξεχωρίσει κανείς το όνομα του βραβευμένου Benjamin Cavell (Homeland), την ίδια στιγμή που στην Αμερική μιλάνε για μια ένα εναλλακτικό και συνάμα συγκλονιστικό φινάλε από τον Στίβεν Κινγκ. Ας πάμε όμως και στην υπόθεση.

stand.jpg

Ένα τραγικό ανθρώπινο λάθος απελευθερώνει τον φονικό ιό μιας παγκόσμιας πανούκλας που αποδεκατίζει την πλειοψηφία του πληθυσμού της Αμερικής, και οδηγεί σε μια μετα-αποκαλυπτική ιστορία επιβίωσης εν μέσω μιας νέας παγκόσμιας σύγκρουσης του καλού εναντίον του κακού. Στη νέα, κατεστραμμένη Αμερική, μια ομάδα επιζώντων αγωνίζεται να βρει νόημα σε μια νέα πραγματικότητα και καταλήγει να επιλέγει πλευρές σε έναν πόλεμο υπερφυσικών αναλογιών. Στο ρόλο της σοφής ηγέτιδας του καλού, η βραβευμένη με Όσκαρ Whoopi Goldberg τρέχει για να σώσει τον κόσμο. Αν περιμένετε να μάθετε για τον ρόλο του κορυφαίου performer, Marilyn Manson, τότε πρέπει να κάνετε υπομονή μερικές μέρες ακόμα. Συγκεκριμένα μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου όταν και η σειρά κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE SERIES HD, στις 11 το βράδυ μόλις 24 ώρες μετά την Αμερική. Οι παραγωγοί της σειράς κράτησαν επτασφράγιστο μυστικό τον ρόλο του Manson στη σειρά, όμως μας έκαναν γνωστό ότι συμμετέχει μια μια υπέροχη διασκευή στο τραγούδι τίτλων, που δεν είναι άλλο από το κάπως... αγχωτικό για όσα θα δούμε «The End» των Doors.

The Stand  | COSMOTE SERIES HD

Έτερος Εγώ: Κάθαρσις (Crime, Thriller) 2020 Έλλαδα COSMOTE TV
Λίγους μόνο μήνες κράτησε η αναμονή. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου της καλύτερης κατά γενικής ομολογίας ελληνικής τηλεοπτικής σειράς των τελευταίων ετών, η μοναδική ιστορία του Σωτήρη Τσαφούλια επιστρέφει σε παραγωγή COSMOTE TV. Το «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις» έκανε ντεμπούτο στις 11 Δεκεμβρίου στο COSMOTE SERIES MARATHON HD με 8 επεισόδια back to back από τις 6 το απόγευμα, ενώ ταυτόχρονα όλα τα επεισόδια ανέβηκαν και στην δωρεάν On Demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Τι καλύτερο λοιπόν από Χριστουγεννιάτικο άραγμα και non-stop οικογενειακή (μπορεί και όχι) παρακολούθηση;

cosmote_tv_eteros-ego-katharsis-4.jpg

Στο νέο κύκλο του αγαπημένου θρίλερ της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφουν στους αγαπημένους ρόλους οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης o Πέτρος Λαγούτης, η Βίκυ Παπαδοπούλου, αλλά και ο Μάνος Βακούσης. Πρωταγωνιστούν επίσης, ο Τάσος Νούσιας, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Κατερίνα Διδασκάλου και η Μελισσάνθη Μαχούτ. Αυτή τη φορά μια νέα σειρά δολοφονιών με φοιτήτριες θύματα έρχεται να ταράξει τους Πανεπιστημιακούς και όχι μόνο κύκλους.

Ο αγαπημένος καθηγητής εγκληματολογίας του ελληνικού κοινού Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

cosmote_tv_eteros-ego-katharsis-9.jpg

Νέες προσθήκες στη σειρά, ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Γεράσιμος Γεννατάς, η Άννα Μενενάκου και ο Δημήτρης Καπετανάκος. Στη σειρά συμμετέχουν ακόμα οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Κόρα Καρβούνη, Πολύδωρος Βογιατζής, Μυρτώ Αλικάκη, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Χρήστος Σαπουντζής, Κωνσταντίνος Τζούμας, συμπληρώνοντας και φέτος ένα καστ που δεν συναντάμε συχνά σε ελληνική παραγωγή. Το σενάριο είναι μία ιδέα του Σωτήρη Τσαφούλια, το οποίο υπογράφει μαζί με την Κατερίνα Φιλιώτου.

«Έτερος Εγώ - Κάθαρσις» - Official Trailer | COSMOTE TV

Your Honor 
Η επιστροφή του ίσως σπουδαιότερου όλων των εποχών πρωταγωνιστή σε σειρά είναι γεγονός. Ο Bryan Cranston 7 χρόνια και κάτι μετά το φινάλε του Breaking Bad επιστρέφει στην μικρή οθόνη για να πρωταγωνιστήσει μαζί με τους Hunter Doohan (What If), Michael Stuhlbarg (Call Me By Your Name) στην νέα σειρά θρίλερ «Your Honor». Η σειρά που εμπνεύστηκε ο σπουδαίος Peter Moffat, έχει καταφέρει να σπάσει κάθε ρεκόρ προβολής στο Showtime με το κοινό της Αμερικής να αποθεώνει την επιστροφή του Cranston και να κάνει Νο1 topic στο Twitter το κάθε επεισόδιο.

your-honor.jpg

O Cranston υποδύεται έναν έμπειρο δικαστή που περιπλέκεται στην δυσκολότερη υπόθεση της καριέρας του. Θα έρθει αντιμέτωπος με μια κατάσταση ψεμμάτων και εξαπάτησης και θα κληθεί να αντιμετωπίσει μέχρι και την κάθειρξη ή μη του γιου του για ένα στυγερό έγκλημα. Όλα αυτά με τις τύψεις του να τον βασανίζουν, αλλά και την ισχυρότερη μαφιόζικη οικογένεια της περιοχής να αναζητά δικαιοσύνη για το έγκλημα με αθέμιτα μέσα, ο δικαστής θα ξεπεράσει τα όρια του και θα ανακαλύψει μέχρι που μπορεί να φτάσει για να προστατέψει το ίδιο του το παιδί. 

Your Honor | COSMOTE SERIES HD

Η νέα συγκλονιστική σειρά με πρωταγωνιστή τον Bryan Cranston έκανε πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου στο COSMOΤΕ SERIES HD στις 10 το βράδυ και τα νέα επεισόδια έρχονται κάθε Δευτέρα 24 ώρες μετά την Αμερική.

Romulus
Την επική ιστορία της γέννησης και δημιουργίας της Αιώνιας Πόλης, της Ρώμης, παρουσιάζει η νέα παραγωγή της ITV, «Romulus». Η ιστορική δραματική σειρά, που είναι γυρισμένη στην πρωτότυπη λατινική γλώσσα, μας μεταφέρει στον 8ο π.Χ. αιώνα, όπου δύο άντρες και μια γυναίκα διαμορφώνουν την τύχη τους μέσα από αντίξοες συνθήκες, οδηγώντας στη δημιουργία της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας όλων των εποχών. Τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στoν δωρεάν On demand κατάλογο COSMOTE TV PLUS και το ελληνικό ενδιαφέρον είναι έντονο.

thumbnail_cosmote_tv_romulus.jpg

Small Axe
Το τηλεοπτικό ντεμπούτο του βραβευμένου με OSCAR® Στιβ ΜακΚουίν (12 Χρόνια Σκλάβος) με τίτλο «Small Axe», με αέρα 70s και 80s, έχει έρθει για να θίξει κοινωνικά ζητήματα, όπως ο ρατσισμός και η ισότητα. Η μίνι σεζόν 5 επεισοδίων που επιμελήθηκε το BBC έχει ήδη αποσπάσει θετικές κριτικές με τα νέα επεισόδια και τις καινούργιες ιστορίες να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Είναι επίσης διαθέσιμο στην δωρεάν on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

360321_small_axe_standard_3840x2160_eng_gb.jpg

Οι παραπάνω νέες σειρές είναι μόνο μερικές από τις παραγωγές που έρχονται αυτόν τον Δεκέμβριο στην COSMOTE TV. Οι νέοι κύκλοι των Balthazar (Tomer Sisley, Helene de Fougerolles), Magnum P.I. (Jay Hernandez, Zachary Knighton, Perdita Weeks), MacGyver (Lucas Till, Tristin Mays, Justin Hires), του χιομοριστικού Our Cartoon President (Jeff Bergman, James Adomian), Tin Star (Tim Roth, Genevieve O’Reilly, Christina Hendricks), του πολυβραβευμένου Fleabag (Phoebe Waller-Bridge, Olivia Colman, Andrew Scott) και δεκάδες άλλες παραγωγές έρχονται στα νέα κανάλια COSMOTE SERIES HD και COSMOΤΕ SERIES MARATHON HD για να προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις.

Παράλληλα όμως υπάρχει και η νέα PVod υπηρεσία, μέσω της οποίας από αυτές τις γιορτές δίνεται η δυνατότητα στους συνδρομητές της COSMOTE TV να νοικιάσουν κινηματογραφικές ταινίες, λίγο μετά την έξοδό τους στις αίθουσες, και να τις παρακολουθήσουν στο σπίτι μέσα από τη νέα επιλογή της υπηρεσίας Movies Club.

Επίσης, στην υπηρεσία προστίθενται, σε αποκλειστική συνεργασία με τις εταιρείες διανομής Odeon, Tanweer, Spentzos και Rosebud.21, τίτλοι κινηματογραφικών ταινιών που θα κάνουν πανελλήνια πρεμιέρα απευθείας στην COSMOTE TV. Ταινίες όπως τα «The Doorman», «Fatman», «The Secret Garden» και «Hard Kill» κάνουν την αρχή για μια υπηρεσία που κερδίζει πόντους σε όλον τον κινηματογραφικό πλανήτη και αποτελεί για πολλούς το μέλλον του σινεμά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ