TV + Series

Ο 5ος κύκλος του «This is Us» αλλάζει όσα ξέραμε για τις σειρές

Ο 5ος κύκλος του «This is US» είναι εδώ και μιλά για όσα συμβαίνουν στην αμερικανική κοινωνία

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
This is Us: Ο 5ος κύκλος της αγαπημένης σειράς έρχεται στο FOX Life και μας μιλά για όλα όσα ζει σήμερα η αμερικανική κοινωνία.

Ο 5ος κύκλος του «This is Us» έρχεται στο FOX Life και μας μιλά για όσα ζει η αμερικανική κοινωνία. Από την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21:00.

Μπορεί σήμερα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού η κατάσταση να έχει κάπως ηρεμήσει, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα ήταν έτσι και κατά το διάστημα πριν από τις εκλογές. Τόσο κοινωνικά ζητήματα όπως η φυλετική βία, όσο φυσικά και η πανδημία έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις ΗΠΑ και η τηλεόραση δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το «This is US», τη σειρά που έχει ταυτιστεί περισσότερο από κάθε άλλη με την αμερικανική πραγματικότητα και έδειξε σε όλον τον πλανήτη, ποιες είναι οι πραγματικές Ηνωμένες Πολιτείες.

This Is Us | Kύκλος 5 Trailer | FOX Life Greece

Στις συζητήσεις ανάμεσα στους ειδικούς, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζητούσαν να κυκλοφορήσει ο 5ος κύκλος πριν από τις εκλογές έτσι ώστε να ξαναδεί η αμερικανική κοινωνία όλα εκείνα που τη δίχασαν τα προηγούμενα χρόνια. Όλα αυτά προφανώς δεν είναι καταστάσεις που συνέβαιναν από πάντα. Σπάνια σε μια σειρά θα παρακολουθούσαμε τόσα κοινωνικά ζητήματα να θίγονται και φυσικά ακόμη πιο σπάνια θα βλέπαμε έναν πρωταγωνιστή σαν τον Ράνταλ (Στέρλινγκ Κ. Μπράουν) να καταφέρνει να περνάει όλα εκείνα τα μηνύματα. Ακόμη και κατά την κόντρα του με τον Κέβιν (Τζάστιν Χάρτλεϊ) για το θέμα υγείας της μητέρας τους, ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός δείχνει μερικές από τις αξίες που έφεραν την οικογένεια Πίρσον στην κορυφή.

tiu_501-502_nup_192003_0016.jpg

Στον 5ο κύκλο τόσο η πανδημία, όσο και η ανάπτυξη του κινήματος Black Lives Matter έρχονται να παίξουν κεντρικό ρόλο. Η αγαπημένη σειρά του FOX Life, εξελίσσεται στο ίδιο επίπεδο με την υπόλοιπη κοινωνία και αυτό είναι ένα παράδειγμα που δείχνει ότι έρχεται για να μείνει. Δεν παρακολουθούμε σειρές για να δούμε κάτι ουτοπικό πια, αλλά εκείνες που μπορούν ρεαλιστικά να σταθούν και στην εποχή αλλά και στις αξίες του τηλεθεατή. Οι πρωταγωνιστές ζουν στον κανονικό κόσμο, εκεί που η συνέχεια της οικογένειας Πίρσον δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα.

This is Us: Ο 5ος κύκλος έρχεται από την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στο FOX Life

Όχι, οι Πίρσον δεν θα πουν στο κοινό τους τι να ψηφίσει εξαιτίας της πανδημίας. Η πιστή τήρηση των κανόνων δεν θα έπρεπε καν να είναι πολιτικό θέμα άλλωστε. Όμως τηρούν τα μέτρα και σιωπηλά «μιλούν» και κατευθύνουν το κοινό τους, στη σωστή υγειονομικά κατεύθυνση. Από την άλλη, στα θέματα της φυλετικής βίας που τόσο ταλανίζουν τις ΗΠΑ, δεν υπάρχει χαρακτήρας καλύτερος από τον Ράνταλ για να τονίσει με το δικό του ιδιαίτερο ύφος όλα όσα συνεχίζουν να συμβαίνουν στην τραμπική Αμερική;

This is Us: Ο 5ος κύκλος έρχεται από την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στο FOX Life

Ο 4ος κύκλος έκλεισε με γενέθλια και μια γέννηση που έφερε την ελπίδα (=Hope). Η οικογένεια Πίρσον μπαίνει πλέον σε μια νέα φάση, θίγοντας όμως όλα εκείνα που μας απασχολούν με τρόπο που η τηλεόραση δεν μας είχε συνηθίσει. Ο 5ος κύκλος έρχεται από την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 21.00 και κάθε Τετάρτη στις 21.00 στο FOX Life.

Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ