TV + Series

Τι παίζει στην τηλεόραση 17-24 Δεκεμβρίου 2020

Οι τηλεοπτικές σειρές, οι ταινίες κι οι εκπομπές που θα μας καθηλώσουν

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Ma Rainey's Black Bottom»
«Ma Rainey's Black Bottom»

Τι θα δούμε στην τηλεόραση την εβδομάδα 17-24 Δεκεμβρίου - Οι καλύτερες σειρές, ταινίες και εκπομπές

**Το «Ma Rainey's Black Bottom» κάνει αύριο πρεμιέρα στο Netflix. Είναι διασκευή του θεατρικού έργου του Όγκουστ Γουίλσον, που παίχτηκε πρώτη φορά το 1982 σε διασκευή από τον Τζορτζ Σ. Γουλφ. Στον κεντρικό ρόλο της Μα Ρέινι μια από τις πρώτες Αφροαμερικανίδες των μπλουζ, είναι η Βαϊόλα Ντέιβις, και στον ρόλο του Λέβι ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν στην τελευταία του εμφάνιση του 43χρονου σταρ στον κινηματογράφο πριν πεθάνει. Η ένταση κορυφώνεται όταν η «μητέρα του μπλουζ» και η μπάντα της συναντιούνται σε ένα στούντιο ηχογράφησης στο Σικάγο του 1927.

**Αύριο, στις 23:00 το Cosmote Series HD η συγγραφική πένα των Μπέντζαμιν Κάβελ («Homeland») και Τζος Μπουν («The Fault in Our Stars») μας μεταφέρει στον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο του «The Stand», στον οποίο ένα μεταλλαγμένο στέλεχος της γρίπης σκοτώνει σχεδόν τους πάντες στον πλανήτη. Εν μέσω αυτής της σφοδρής σύγκρουσης, στη νέα κατεστραμμένη Αμερική, μια ομάδα επιζώντων αγωνίζεται να βρει νόημα σε μια νέα πραγματικότητα υπερφυσικών αναλογιών.

«The Stand»

**O Ρέι Ντόνοβαν (Λιβ Σράιμπερ) αναλαμβάνει να βρει λύση στα προβλήματα ακριβοπληρωμένων αθλητών, διασημοτήτων και επιχειρηματιών. Όταν όμως ο πατέρας του Ray (Γιον Βόιτ) αποφυλακίζεται απροσδόκητα, μια σειρά γεγονότων θα ταρακουνήσει βίαια την οικογένεια των Donovan και ο Ray θα διαπιστώσει ότι τα δικά του προβλήματα δεν λύνονται το ίδιο εύκολα με αυτά των πελατών του. Ο Γιον Βόιτ τιμήθηκε με τη Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από το Nova on Demand, αύριο, Παρασκευή.

Ρέι Ντόνοβαν

**Μια παρέα εξωγήινων προσγειώνεται στη Γη με ειρηνικούς σκοπούς ή μήπως όχι; Ο πλανήτης τους, καταστράφηκε και η αποστολή τους είναι να προστατεύσουν την Pupa, ένα ζωντανό υπερ-υπολογιστή, ο οποίος μια μέρα θα εξελιχθεί και θα κατατροπώσει τους ανθρώπους, μεταμορφώνοντας τη Γη. Από τους δημιουργούς του «Rick and Morty», Τζάστιν Ρόιλαντ και Μάικ Μαμαχάν, η νέα σειρά «Solar Opposites» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 22.40, αποκλειστικά στο FOX, το οποίο είναι διαθέσιμο σε Cosmote TV, Nova, Vodafone TV και Wind Vision. Με τους Τζάστιν Ρόιλαντ, Σον Τζυάμπρόν, Τόμας Μίντλντιτς και Μαίρη Μακ.

«Solar Opposites»

**Το 1865, κι ενώ ο αμερικανικός εμφύλιος πλησιάζει στο τέλος του, ο πρόεδρος Αβραάμ Λίνκολν έρχεται αντιμέτωπος με ένα επώδυνο ηθικό δίλημμα. Η ταινία απέσπασε δύο Οσκαρ και μία Χρυσή Σφαίρα. H ταινία «Λίνκονλ» με τους Ντάνιελ Ντέι-Λούις και Σάλι Φιλντ θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου από το Novacinema2HD στις 22:00.

«Λίνκονλ»

**Ο Τζορτζ Κλούνεϊ παίζει και σκηνοθετεί στην ταινία του Netflix «Ο Ουρανός του Μεσονυχτίου», η οποία θα είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου. Ένας μόνος επιστήμονας στην Αρκτική προσπαθεί να επικοινωνήσει με ένα πλήρωμα αστροναυτών που γυρνούν μετά την καταστροφή της Γης.

«Ο Ουρανός του Μεσονυχτίου» (The Midnight Sky)

**Η μόδα κάνει στάση στο ERTFLIX με δύο σειρές και μια εκπομπή. Η υπόθεση του «The Paradise» βασίζεται στην ίδρυση και λειτουργία του ιστορικού πολυκαταστήματος «Le Bon Marche», η οποία αποτέλεσε την έμπνευση του Εμίλ Ζολά. Πάνω σε αυτή τη νουβέλα του γάλλου συγγραφέα στηρίχθηκε το σενάριο τελικά αυτής της σειράς του BBC. Πρωταγωνιστούν: Τζοάνα Βάντερχαμ, Στίβεν Γουάιτ, Έμουν Έλιοτ, Σόνια Κάσσιντυ, Μάθιου Μακνάλτι (2 κύκλοι, 16 επεισόδια).

«The Paradise»

Ένας επιχειρηματικός μύθος και μια οικογενειακή τραγωδία συναντιούνται στο μεταπολεμικό Παρίσι μέσα σε έναν οίκο μόδας, στη σειρά «The Collection» (1 κύκλος, 8 επεισόδια). Πρωταγωνιστούν: Ρίτσαρντ Κόιλ, Τομ Ράιλεϊ, Μάμι Γκάμερ, Φράνσις ντε λα Τουρ. Επίσης στο ERTFLIX είναι διαθέσιμα και όλα τα επεισόδια της εκπομπής «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη».

«The Collection»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ