TV + Series

Το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα είναι γεγονός

Οι Ράδιο Αρβύλα πιάνουν το GNTM και φτιάχνουν το δικό τους TOP 16

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
arvyla.jpg

Δείτε την πρώτη προσπάθεια των Ράδιο Αρβύλα στο YouTube και το δικό τους αφιέρωμα στο GNTM.

Λίγες ημέρες μετά την ανταλλαγή ανακοινώσεων με τον ΣΚΑΪ, οι Ράδιο Αρβύλα έκαναν πράξη τα όσα υποσχέθηκαν και επέστρεψαν για 12η χρονιά, αυτή τη φορά με το πρώτο τους επεισόδιο στο YouTube. Η αγαπημένη παρέα από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου «στον αέρα» και όπως εξηγεί στους τίτλους αρχής το επεισόδιο έχιε δημιουργηθεί με σαφώς λιγότερα μέσα και είναι πιο... χειροποίητο. 

Ράδιο Αρβύλα - GNTM TOP - Δευτέρα 3/2/2020

Στην πρώτη τους λοιπόν απόπειρα ως YouTubers, οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης θα ασχοληθούν με το GNTM φτιάχνοντας το δικό τους TOP 16 από το γνωστό reality μόδας. Το βίντεο διάρκειας 30 λεπτών έχει αρχίσει να μοιράζεται από τους φίλους της σατιρικής εκπομπής, ενώ τα σχόλια είναι κολακευτικά για το νέο ξεκίνημα των Αρβύλα. 

Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν και πότε θα συνεχίσουν με την παραγωγή επεισοδίων στο YouTube και εάν θα επανέλθουν με live streaming εκπομπή, όπως ανέφεραν επίσης στους τίτλους αρχής. Μέχρι τότε όμως ας «ζεσταθούμε» όπως μας προέτρεψαν με το Ράδιο Αρβύλα - GNTM TOP 16

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ