TV + Series

SPOILER ALERT: Η καλύτερη θεωρία για το Westworld (video)

Κάποιος ίσως να μην είναι αυτό που νομίζουμε

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329194-680720.jpg

Η σειρά επιστημονικής φαντασίας «Westworld» έχει τραβήξει παρά πολύ την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού. Είναι μια αρκετά πιασάρικη ιστορία με τεχνητή νοημοσύνη και είναι έτσι στημένη που αφήνει περιθώρια για πολλές θεωρίες. 

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει αρκετές μεταξύ των fans, αλλά υπάρχει μία που είναι κάπως πιο στοιχειοθετημένη, σίγουρα άκρως ενδιαφέρουσα και αν ισχύει αλλάζουν πολλά. 

Αυτή λοιπόν η θεωρία λέει ότι ο Bernard Lowe, o υπεύθυνος συμπεριφοράς και προγραμματισμού των ανδροειδών (hosts) τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός  Jeffrey Wright, είναι και ο ίδιος host... Μπουρλότο;... που θα έλεγε και η Σαπφώ Νοτάρα.

Δείτε στο βίντεο πώς στηρίζει fan της σειράς τη θεωρία του. Ένα από τα βασικά είναι ότι στις συζητήσεις Ford και Bernard, ο Ford του μιλά με τον ίδιο τρόπο που μιλά στους hosts ή του μιλά με το όνομά του ενώ στους άλλους με το επώνυμο. Επίσης δίνει σημασία στις στιχομυθίες του Bernard όταν είναι στο κρεβάτι με το άλλο στέλεχος, και εστιάζει στο γεγονός πως ο Bernard θρηνεί για το γιο του που χάθηκε από ανίατη ασθένεια ενώ είμαστε σε εποχή που όλα είναι ιάσιμα. 

Φυσικά υπάρχουν και άλλες θεωρίες, όπως ότι το περιβάλλον Westworld δεν είναι στη Γη, ότι o Bernard είναι ο Arnold ή ότι ο Άνδρας με τα Μαύρα (Ed Harris) είναι ο Arnold. 

 Η καλύτερη θεωρία για το Westworld

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ