Τεχνολογια - Επιστημη

Τα videogames που περιμένουμε τον Αύγουστο

Με το «Armored Core» στον πυρήνα του καλοκαιριού

Γιώργος Δρίτσας
Γιώργος Δρίτσας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα videogames που περιμένουμε τον Αύγουστο.

Πολυαναμενόμενα videogames του Αυγούστου: Baldur’s Gate 3, Stray Gods: The Roleplaying Musical, Immortals of Aveum, Armored Core 6: Fires of Rubicon

Baldur’s Gate 3

Αντλώντας από το διάσημο σύμπαν των «Dungeons & Dragons Forgotten Realms», το «Baldur’s Gate» μας βυθίζει σε έναν εκπληκτικά λεπτομερή κόσμο. Ως πρωταγωνιστής, έχετε την ελευθερία να διαμορφώσετε την ταυτότητά σας, επιλέγοντας από μια ποικιλία φυλών και ρόλων.

Δημιουργήστε δεσμούς με διαφορετικούς συντρόφους, καθένας με τις δικές του συναρπαστικές ιστορίες. Παίξτε ενεργό ρόλο μια πλούσια αφήγηση, όπου οι επιλογές σας διαμορφώνουν την ιστορία που εκτυλίσσεται. Καταπιαστείτε με turn-based μάχες, έξυπνα σχεδιασμένες γύρω από τους κανόνες του D&D της 5ης έκδοσης. Διασχίστε ένα δυναμικό και διαδραστικό περιβάλλον, γεμάτο παζλ και στρατηγικές προκλήσεις. Αποκαλύψτε τα μυστήρια που σας περιμένουν καθώς ξεκινάτε μια συναρπαστική περιπέτεια όπως καμία άλλη.

To «Baldur’s Gate κυκλοφορεί για PC στις 3 Αυγούστου.

Baldur's Gate 3 - Release Teaser

Stray Gods: The Roleplaying Musical

To Stray Gods είναι ένα πολύ ιδιαίτερο concept με διάφορα κομμάτια. Είναι ένα διαδραστικό μιούζικαλ, ένα narrative adventure αλλά κι ένα dating sim. Με ένα φανταστικό καστ ηθοποιών/τραγουδιστών, η Sumerfall Studios φιλοδοξεί να μας βυθίσει σε ένα καινοτόμο μελωδικό δράμα.

«Με ένα καστ πλούσιων και συναρπαστικών χαρακτήρων, το Stray Gods αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία θεών, ρομαντισμού, κινδύνου και τραγωδίας… όλα ζωντανά μέσα από τη δύναμη του τραγουδιού».

To «Stray Gods: The Roleplaying Musical» κυκλοφορεί στις 10 Αυγούστου για Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One και Xbox Series X|S.

Stray Gods: The Roleplaying Musical - Official Release Date Trailer

Immortals of Aveum

To Immortals of Aveum είναι ένα first-person shooter με ξόρκια. Στο Immortals of Aveum, η μαγεία είναι στον πυρήνα τόσο της επίθεσης όσο και της άμυνας. Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά όλες τις τρεις δυνάμεις της μαγείας και ανταμειφθείτε για αλυσιδωτές επιθέσεις και καλά χρονισμένες αντεπιθέσεις.

«Ένας battlemage, ο Τζακ, εμπλέκεται ξαφνικά στο Everwar - μια ατελείωτη μάχη μεταξύ Lucium και Rasharn για τον έλεγχο της μαγείας. Οι ελίτ «Αθάνατοι» του Jak και του Lucium πρέπει να αγωνιστούν για να αποκαλύψουν τα μυστήρια του παρελθόντος του Aveum, αν υπάρχει ελπίδα να σωθεί το μέλλον του.

Το «Immortals of Aveum» κυκλοφορεί στις 22 Αυγούστου σε PlayStation 5, PC και Xbox Series X|S.

Immortals of Aveum – Official Reveal Trailer

 

Armored Core 6: Fires of Rubicon

Η σειρά Armored Core είναι ένα μακροχρόνιο και εξαιρετικά αναγνωρισμένο franchise βιντεοπαιχνιδιών που αναπτύχθηκε από την FromSoftware. Η σειρά εστιάζει σε γρήγορους ρυθμούς μάχης με τα λεγόμενα «mecha» (ουσιαστικά, ρομπότ με πιλότους), σε έναν φουτουριστικό κόσμο.

Περισσότερο από μια δεκαετία μετά το τελευταίο Armored Core, η FromSoftware μας δίνει ξανά την ευκαιρία να πιλοτάρουμε το δικό μας φονικό σωρό από μέταλλά. «Δικό μας», χωρίς υπερβολή. Το Armored Core 6: Fires of Rubicon δίνει μεγάλη έμφαση στην ελευθερία του παίκτη να σχεδιάσει το δικό του mecha. Για τους fans της FromSoftware που δεν έχουν παίξει Armored Core, αυτή είναι μια ευκαιρία να απολαύσουν κάτι πέρα από τη «Souls» σειρά της θρυλικής εταιρείας. Για τους fans του Armored Core, ήρθε η πολυαναμενόμενη στιγμή να επιστρέψουν σε αυτό τον κόσμο.

Το «Armored Core 6: Fires of Rubicon» κυκλοφορεί στις 25 Αυγούστου σε PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One και Xbox Series X|S.

ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON — Story Trailer

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ