Τεχνολογια - Επιστημη

Huawei: Τα κορυφαία Laptop & Tablet της αγοράς σε τιμή έκπληξη

H αναγκαία συνθήκη του περιορισμού μπορεί να γίνει πιο εύκολη για μικρούς και μεγάλους

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 770
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
huawei.jpg

Η Huawei προτείνει 5 μοντέλα της, laptop και tablet, για την εκπαίδευση/εργασία, για την παρακολούθηση μιας ταινίας ή για το gaming

Οι συνθήκες οι οποίες ζούμε είναι ιδιαίτερες για όλους μας. Για μικρούς και μεγάλους. Αλλά η αναγκαία συνθήκη του περιορισμού μπορεί τουλάχιστον να γίνει πιο εύκολη, είτε χρειάζεται να εργαζόμαστε από το σπίτι είτε, για τους μαθητές, να κάνουν την απαραίτητη τηλεκπαίδευσή τους. Η Huawei μας προτείνει 5 μοντέλα της, laptop και tablet, τα οποία μπορούν πραγματικά να μας λύσουν τα χέρια, όχι μόνο στην εκπαίδευση/εργασία αλλά κάνοντας και τον ελεύθερο χρόνο μας περισσότερο ποιοτικό, για την παρακολούθηση μιας ταινίας ή για το gaming και, μάλιστα, σε τιμές που τα κάνουν πιο ελκυστικά από ποτέ.

Huawei MateBook X Pro
Το πρώτο FullView notebook της αγοράς. Με λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό, οθόνη αφής 13.9”, ανθεκτική μπαταρία και εντυπωσιακές επιδόσεις, το MateBook X Pro σας κρατάει σύνδεδεμένους κάθε στιγμή, από οπουδήποτε. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, το MateBook X Pro διαθέτει ένα κομψό μεταλλικό σώμα με πάχος μόλις 14,6 χιλιοστά και βάρος 1,33 κιλά. Ένα ανεκτίμητο εργαλείο για τον επαγγελματία που αναζητά μία φορητή συσκευή υψηλών επιδόσεων.

Huawei MateBook X Pro

MateBook D14 & D15
Και τα δύο μοντέλα κληρονομούν το DNA των προϊόντων PC της Huawei, το οποίο εκφράζεται μέσω του μοντέρνου σχεδιασμού, την καινοτόμο τεχνολογία και την έξυπνη εμπειρία που προσφέρουν. Η οθόνη  FullView, οι ισχυρές επιδόσεις, η ποιότητα κατασκευής, η κομψή σχεδίαση και οι νέες δυνατότητες που συνοδεύουν τα νέα μοντέλα, όπως η λειτουργία Huawei Share Multi-screen Collaboration η οποία επιτρέπει τη συνδεσιμότητα μεταξύ του laptop και του smartphone με ένα άγγιγμα, μεταφράζονται σε μία δελεαστική πρόταση για τους νέους που αγαπούν την τεχνολογία. 

Huawei MateBook D14 & D15

MatePad Pro
Καινοτόμο σε επίπεδο design, τεχνολογίας και επιδόσεων, το Huawei MatePad Pro είναι ένα επαναστατικό προϊόν που θα συναρπάσει τους χρήστες. Με μίνιμαλ κομψό σχεδιασμό, διαθέτει οθόνη 10,8 ιντσών και σχεδόν ανύπαρκτα bezels (4,9 χιλιοστά), με την απίστευτη για tablet αναλογία συσκευής-οθόνης 90%. Με τον πανίσχυρο επεξεργαστή 7nm Kirin 990, το MatePad Pro πετυχαίνει εκπληκτικές επιδόσεις, χωρίς να εξαντλεί την μπαταρία του, ενώ συνοδεύεται από γραφίδα M-Pencil και πληκτρολόγιο Smart Magnetic Keyboard, για να μεταμορφώνεται στο λεπτό σε πλήρη φορητό υπολογιστή.

Huawei MatePad Pro

MatePad
Εμφανισιακά, το MatePad της Huawei ξεχωρίζει χάρη στην αναλογία συσκευής-οθόνης 85%, ενώ ζυγίζει μόλις 490γρ. αποτελώντας ιδανική λύση για χρήστες που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει. Το νέο τάμπλετ της Huawei δεν είναι όμως μόνο κομψό και εύχρηστο αλλά και εξοπλισμένο με πανίσχυρο επεξεργαστή Kirin 810 για κορυφαίες επιδόσεις, ενώ η λειτουργία του, αναλόγως την ανάγκη και την περίσταση, προγραμματίζεται με τη βοήθεια Τεχνητής Νοημοσύνης για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και διάρκεια μπαταρίας.

Huawei MatePad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ