Τεχνολογια - Επιστημη

Παρουσιάστηκε το νέο PlayStation 5 (video)

Πότε κυκλοφορεί - Πόσο κοστίζει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
PlayStation 5
PlayStation 5 ©Twitter

Η Sony παρουσίασε τη νέα ασπρόμαυρη κονσόλα του Playstation 5.

Η Sony παρουσίασε το νέο Playstation 5, το οποίο έρχεται στην αγορά εφτά χρόνια μετά το Playstation 4 που ήταν και η τελευταία ναυαρχίδα της εταιρείας στον τομέα του gaming. Η παρουσίαση ήταν να πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου, ωστόσο υπήρξε αναβολή λόγω των διαδηλώσεων για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Έτσι, η παρουσίαση έγινε τελικά το βράδυ της Πέμπτης, 11 Ιουνίου.

Η κονσόλα PS5 περιλαμβάνει ένα ασπρόμαυρο design για να ταιριάζει με το νέο χειριστήριο που θα συμπεριληφθεί στο κουτί.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η κονσόλα της επόμενης γενιάς, θα χρησιμοποιεί αποθήκευση SSD, η οποία θα έχει την δυνατότητα να αποθηκεύει στοιχεία 100 φορές γρηγορότερα από το Playstation 4.

Δεν ανακοινώθηκε η τιμή για το Playstation 5

Η αφαίρεση της μονάδας δίσκου σημαίνει ότι η ψηφιακή έκδοση του PS5 είναι επίσης φθηνότερη, αλλά η Sony δεν έχει αναφέρει ακόμη την τιμή. Η εταιρεία απλώς αποκάλυψε το σχέδιο κατά τη διάρκεια της ζωντανής ροής της, αλλά δεν παρείχε ακόμα τιμές ή ημερομηνίες κυκλοφορίας για καμία από τις παραλλαγές του PS5.

Ακριβώς όπως το Xbox Series X, το PS5 μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια κάτω από μια τηλεόραση ή οθόνη. Το επάνω μέρος της μονάδας PS5 φαίνεται επίσης να περιλαμβάνει αεραγωγούς για απαγωγή θερμότητας, με θύρες USB-A και USB-C στο μπροστινό μέρος.

Τέλος, το PS5 αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά την εορταστική περίοδο του 2020.

PS5 Hardware Reveal Trailer

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ