Τεχνολογια - Επιστημη

Ντοκιμαντέρ για το video game Tony Hawk’s Pro Skater

Έχει πουλήσει εννέα εκατομμύρια αντίτυπα από την ημέρα κυκλοφορίας του

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
videogame.jpg
Video game © EPA

Το Tony Hawk’s Pro Skater έχει πουλήσει εννέα εκατομμύρια αντίτυπα από την ημέρα κυκλοφορίας του, το 1999 και αναδείχθηκε σε μία πιο τις επιτυχημένες και σημαντικές σειρές.

Το Tony Hawk’s Pro Skater έχει πουλήσει εννέα εκατομμύρια αντίτυπα από την ημέρα κυκλοφορίας του, το 1999 και αναδείχθηκε σε μία πιο τις επιτυχημένες και σημαντικές σειρές video games. Το franchise διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην εισαγωγή του skateboarding στο κυρίαρχο ρεύμα κατά τη διάρκεια περιόδου κρίσης για το άθλημα.

Στο ντοκιμαντέρ “ Pretending I’m a Superman” προβάλλεται η επιρροή του video game Tony Hawk's Pro Skater στο skateboarding και παράλληλα σκιαγραφείται η εικόνα των σκέιτερ και των προγραμματιστών που δημιούργησαν το franchise.

Στο ανεξάρτητης παραγωγής ντοκιμαντέρ oι skaters, The Berrics συνεργάστηκαν με τον πρώην παραγωγό της Neversoft, Ralph D'Amato και τον βραβευμένο Σουηδό σκηνοθέτη, Ludvig Gür.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από το Fintech στην ορκωμοσία των βιολόγων: Δύο εικόνες του μέλλοντος στο ιστορικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Από το Fintech στην ορκωμοσία των βιολόγων: Δύο εικόνες του μέλλοντος στο ιστορικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Σχεδόν δύο αιώνες μετά την ίδρυσή του, το Πανεπιστήμιο εξακολουθεί να συγκεντρώνει διαφορετικές γενιές, επιστημονικά πεδία και προσδοκίες.

«Δημόκριτος»: Μπήκαμε στο νέο data center και στο εργαστήριο που τυπώνει σκάφη
«Δημόκριτος»: Μπήκαμε στο νέο data center και στο εργαστήριο που τυπώνει θαλάσσια drones

Μέσα στο νέο data center και στα εργαστήρια του «Δημόκριτου», η ATHENS VOICE βλέπει πώς η έρευνα στην τεχνητή νοημοσύνη περνά από τους υπολογιστές στα αυτόνομα θαλάσσια σκάφη

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY