Τεχνολογια - Επιστημη

To YouTube πάει ένα βήμα παραπέρα: Γίνεται συνδρομητική τηλεόραση (video)

Η Google λάνσαρε τη νέα, πολλά υποσχόμενη για το μέλλον υπηρεσία

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Introducing YouTube TV

H Google λάνσαρε την περασμένη Τετάρτη στις ΗΠΑ το YouTube TV, την υπηρεσία βίντεο και ζωντανής τηλεόρασης που είχε προαναγγείλει στις αρχές του έτους.

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη νέα υπηρεσία προσφέρει ένα πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης −το οποίο περιλαμβάνει μεγάλα δίκτυα και δεκάδες καλωδιακά κανάλια− στην τιμή των 35 δολαρίων το μήνα, παρέχοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται ο ίδιος λογαριασμός από έξι χρήστες. Μάλιστα, ο πρώτος μήνας (δοκιμής) είναι δωρεάν.

Την ίδια ώρα, οι χρήστες έχουν απεριόριστες δυνατότητες αποθήκευσης των προγραμμάτων και προβολής τους όποτε αυτοί θέλουν, χωρίς διαφημίσεις. Η υπηρεσία μπορεί να «κατέβει» σε iPhone ή και Android κινητά.

Συγχρόνως, κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει το YouTube TV στην τηλεόραση, μέσω του Chromecast. 

Αξίζει να αναφερθεί πως με επιπλέον χρήματα, ένας χρήστης μπορεί να δει και ταινίες ή σειρές.

Ωστόσο, πολλά δημοφιλή δίκτυα των ΗΠΑ, όπως το CNN ή το HBO, επί του παρόντος δεν είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία.

Πηγή: gazzetta.gr, Business Insider

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μανώλης Πλειώνης: «Ή θα γίνουμε διαστημικό είδος ή θα εξαφανιστούμε»
Μανώλης Πλειώνης: «Ή θα γίνουμε διαστημικό είδος ή θα εξαφανιστούμε»

Ο αστροφυσικός και πρώην πρόεδρος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών μιλά στην ATHENS VOICE για έναν πλανήτη που «τρέχει πίσω από τα γεγονότα», τη μάχη για τη Σελήνη και το μέλλον του ανθρώπου πέρα από τη Γη

Η Ευρώπη βάζει όρια στα social media για τα παιδιά – Καραχάλιος: «Μπαίνουμε σε πόλεμο απέναντι στις Big Tech»
Η Ευρώπη βάζει όρια στα social media για τα παιδιά – Καραχάλιος: «Μπαίνουμε στον πόλεμο απέναντι στις Big Tech»

Το μέλος του Special Panel της Κομισιόν Κωνσταντίνος Καραχάλιος μιλά για τη «μεγάλη αιχμαλωσία των παιδιών», ενώ η φον ντερ Λάιεν προαναγγέλλει το EU Kids Act και νέα ηλικιακά όρια για τα social media

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY