Life in Athens

Athens Street Food Festival 2024: Μια γευστική εξερεύνηση χωρίς σύνορα

Η μεγαλύτερη γιορτή του street food επιστρέφει στην Αθήνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Athens Street Food Festival 2024

Athens Street Food Festival 2024: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού θα πραγματοποιηθεί για τρία τριήμερα, από τις 10 ως τις 26 Μαΐου στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ.

Mουσική, γέλια, ποτά και λαχταριστές μυρωδιές να σκάνε από παντού. Από το 2016 κάθε Μάιο το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι γεμίζει με χιλιάδες foodies που επισκέπτονται το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας που καθιερώνει τα trends του «φαγητού του δρόμου». Από την Παρασκευή 10, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 (αλλά και για τα άλλα δυο τριήμερα του Μαΐου 17-18-19, 24-25-26)στο Athens Street Food Festival 2024 θα δοκιμάσετε απίθανες και αποκλειστικές νέες γεύσεις από το Βιετνάμ, το Μεξικό, την Ονδούρα, την Ιαπωνία, την Αιθιοπία, την Ταϊλάνδη, την Ινδία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, τη Μεγάλη Βρετανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και φυσικά την Ελλάδα αλλά και ιδιαίτερους συνδυασμούς εδεσμάτων -χωρίς ενοχές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!

Athens Street Food Festival 2024: Τι θα δούμε στο μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού

Athens Street Food Festival 2023

Πάνω από 100.000 foodies δίνουν το καθιερωμένο παρών, μπροστά στους πάγκους των πιο δημιουργικών street food vendors από όλη την Ελλάδα, που έχουν καθιερώσει πλέον το πέρασμά τους από την Αθήνα για να παρουσιάσουν τα νέα τους γαστρονομικά επιτεύγματα. Αμέτρητες μυρωδιές, πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες αποκλειστικά στα pop-up μαγαζιά του φεστιβάλ. Στα συν οι καταξιωμένοι chefs που ηγούνται της Αναγέννησης του ελληνικού φαγητού που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια: Αλέξανδρος Τσιοτίνης (αστέρι Michelin), Γρηγόρης Κίκης (αστέρι Michelin) και η Madame Ginger αλλά και “άγνωστοι” chefs που έχουν κάτι μοναδικό να προτείνουν.

Φυσικά, το Athens Street Food Festival σημαίνει και φεστιβαλική ατμόσφαιρα! Κάθε μέρα τη μουσική θα αναλαμβάνουν γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ενώ κάθε βράδυ στις 21:00 θα ξεκινάει μεγάλο πάρτυ με γνωστούς DJs. Παράλληλα, την Παρασκευή 10 Μαϊου θα βρίσκεται εκεί ο πασίγνωστος κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας σε ένα ιδιαίτερο meet&greet με το κοινό του φεστιβάλ. Ο Μάιος είναι δικαιωματικά ο μήνας του Athens Street Food Festival!

Athens Street Food Festival 2024

Info
Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 17:00 – 00:00, Σάββατο 12:00 – 00:00, Κυριακή 12:00 – 00:00
Εισιτήρια
Προπώληση: 3 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων online στo more.com, τα καταστήματα Public και το δίκτυο του more. Οι πωλητές εισιτηρίων χρεώνουν προμήθειες ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
Πληροφορίες: www.athensstreetfoodfestival.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.