Life in Athens

Omnia by Spyros Metaxas: Μαγικές βραδιές στο δροσερότατο Green Park

Κάθε Τετάρτη στο Πεδίον του Άρεως

Μανίνα Ζουμπουλάκη
Μανίνα Ζουμπουλάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Omnia by Spyros Metaxas: Μαγικές βραδιές στο δροσερότατο Greek Park.

Omnia: Το Green Park κρατάει δροσιά μέχρι και τον Αύγουστο με τον πολυπλατινένιο μουσικό παραγωγό Σπύρο Μεταξά.

Μάλλον επειδή έχει τόσα δέντρα, και τόσο πράσινο, το Green Park κρατάει δροσιά μέχρι και τον Αύγουστο. Ειδικά τα απογεύματα-βράδια, κάπως ξεχνιέσαι ότι βρίσκεσαι στην Αθήνα και χαλαρώνεις – οι καρέκλες του είναι αναπαυτικές, η ατμόσφαιρα είναι διακοπίστικη… και τις Τετάρτες εμφανίζεται εκεί ο Σπύρος Μεταξάς, «πολυπλατινένιος μουσικός παραγωγός, ένας από τους πρώτους που έκαναν εθνικ ηλεκτρονική μουσική στην Ελλάδα»

Omnia by Spyros Metaxas: Μαγικές βραδιές στο δροσερότατο Green Park

Ο Μεταξάς παρουσιάζει το νέο του project «OMNIA» κάθε Τετάρτη, στον κήπο του Green Park Athens, και είναι πραγματικά διαφορετικός, πραγματικά στήνει ξεχωριστές βραδιές – όσοι φίλοι πήγανε, δήλωσαν ενθουσιασμένοι. Δεν λέω «δυστυχώς» που δεν πήγα κι εγώ γιατί πάρα πολύ ευτυχώς βρίσκομαι στην αγαπημένη μου Θάσο αυτές τις μέρες, αλλά το έχω στο πρόγραμμα για όταν γυρίσω (σύντομα, δυστυχώς…) γιατί τους άκουσα στο λαπτοπ επειδή είμαι ΤΟΣΟ ΑΡΧΑΙΑ, όπως λένε τα παιδιά μου, τέλος πάντων πολύ μου άρεσε ο Σπύρος Μεταξάς. Από το Δελτίο Τύπου μαθαίνω τα παρακάτω: 

«Δυναμικές Deep House & Melodic Techno,  μελωδίες από παραδοσιακά φλάουτα, συναντούν το ταξιδιάρικο άκουσμα του Γιάννη Δρημαλά στο κανονάκι & ενώνονται με το ονειρικό δοξάρι της Δροσιάς Κακολύρη δημιουργώντας μια μουσική γέφυρα σε Ανατολή & Δύση!»

Omnia by Spyros Metaxas: Μαγικές βραδιές στο δροσερότατο Green Park

Κι ακριβώς λόγω αρχαιότητας, δεν ξεχωρίζω πάντα τα είδη μουσικής… αλλά όταν είναι ωραία μουσική, καλή ώρα, και ωραίες οι βραδιές, τις εκτιμώ όσο κι αυτοί που ξέρουν να ξεχωρίζουν τα είδη μουσικής από τα γεννοφάσκια τους.  Επίσης… μου αρέσει πολύ το Green Park από άνοιξη μέχρι βαθύ φθινόπωρο, όχι μόνον επειδή μου θυμίζει την παιδική μου ηλικία αλλά επειδή είναι τέλειο μέρος για καφέ, ποτό ή σνακ, ακόμα και για φαγητό όπως μου λένε. Αλλά κυρίως για τις μουσικές Τετάρτες με τον Σπύρο Μεταξά που κεντάει ο άτιμος με τις μουσικές του.

Omnia by Spyros Metaxas: Μαγικές βραδιές στο δροσερότατο Green Park

Omnia by Spyros Metaxas, Green Park, Μαυρομματαίων 22, Πεδίον του Αρεως, τηλ 2108234002.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ