Εξάρχεια: 15 στέκια, cafe και bar που θα ζήλευε το Βερολίνο

Kaissa: Τα επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την παρέα

Tα επιτραπέζια παιχνίδια είναι hobby κοινωνικό και χαρίζουν όμορφες βραδιές με φίλους αλλά και την οικογένεια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kaissa
Kaissa
Kaissa
Kaissa
  • Καλλιδρομίου 8 & Ιπποκράτους
  • 2103606488
  • Kaissa

Η Kaissa συγκεντρώνει όλα τα είδη επιτραπέζιων παιχνιδιών: οικογενειακά, παρέας, στρατηγικής για έμπειρους παίκτες, παιχνίδια ρόλων και με συλλεκτικές κάρτες.

H Κάισσα θεωρείται η Μούσα του σκακιού και το ομώνυμο κατάστημα των Εξαρχείων είναι αυτό που έκανε πολλούς Αθηναίους να αγαπήσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και να τα κάνουν κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

Ξεκίνησε από μια παρέα σκακιστών και σαν χώρος αφιερωμένος στο σκάκι και τα πνευματικά παιχνίδια. Πολύ σύντομα εξελίχθηκε σε κατάστημα που αναζητά και συγκεντρώνει όλα τα είδη επιτραπέζιων παιχνιδιών: δημιουργικά οικογενειακά, διασκεδαστικά παρέας, στρατηγικής για έμπειρους παίκτες, αλλά και παιχνίδια ρόλων και παιχνίδια με συλλεκτικές κάρτες.

Aποδείξτε την ταχύτητα και παρατηρητικότητά σας με το Jungle Speed, τη φαντασία και την επινοητικότητά σας με το Dixit, χτίστε τον πολιτισμό σας με τα 7 Θαύματα, φτιάξτε μεσαιωνικέs καστροπολιτείες με το Carcassonne, εξιχνιάστε υποθέσεις σαν συνεργάτης του Σέρλοκ Χολμς. Γιατί τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι hobby κοινωνικό και χαρίζουν όμορφες βραδιές με φίλους αλλά και την οικογένεια.

  • Καλλιδρομίου 8 & Ιπποκράτους
  • 2103606488
  • Kaissa

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ