Εξάρχεια: 15 στέκια, cafe και bar που θα ζήλευε το Βερολίνο

White Turtle Coffeehouse: Cozy στέκι με specialty καφέ και φοβερά γλυκά

Χαλαρό, φωτεινό, με τζαμαρίες ολόγυρα, με τραπεζάκια μέσα - έξω κι ένα πολύ ατμοσφαιρικό παταράκι όπου μπορείς να διαβάσεις ή να δουλέψεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
White Turtle
White Turtle
White Turtle
White Turtle

Στο White Turtle στη Στουρνάρη για φοβερό καφέ και χειροποίητα γλυκά

Νέο αέρα στη γειτονιά του Πολυτεχνείου έφερε το White Turtle, που άνοιξε πριν από 8 μήνες στη γωνία της Στουρνάρη με την Κάνιγγος. Χαλαρό, φωτεινό, με τζαμαρίες ολόγυρα, με τραπεζάκια μέσα - έξω κι ένα πολύ ατμοσφαιρικό παταράκι όπου μπορείς να διαβάσεις ή να δουλέψεις με την ησυχία σου και με φοβερές προτάσεις σε καφέ, γλυκά και διάφορα σνακ! Το White Turtle είναι μια δημιουργία του Στέλιου Αγκαράι, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει προλάβει να αποκομίσει πολλές εμπειρίες από τον χώρο της εστίασης, επιλέγοντας να χρησιμοποιεί άριστες πρώτες ύλες. Έτσι, ο καφές είναι specialty, με το White Turtle να συνεργάζεται με την πολύ γνωστή εταιρεία Cafeistas, έχοντας ως βασικό καφέ ένα εξαιρετικό blend από τη Λατινική Αμερική (και το καλοκαίρι από την Αφρική), ενώ κάθε εβδομάδα έρχονται και διαφορετικά χαρμάνια απ’ όλο τον κόσμο τόσο για εσπρέσο όσο και για καφέ φίλτρου.

Πέρα από τον καφέ, όμως, αυτά που θα σας κλέψουν την καρδιά είναι τα χειροποίητα γλυκά! Θα λατρέψετε το carrot cake (και σε vegan εκδοχή), τα cookies, τα brownies, θα βρείτε κρουασάν και μπάρες, αλλά και κάποιες επιλεγμένες προτάσεις σε σνακ, όπως μπαγκέτες και wraps – και σε vegan εκδοχές! Σημειώστε ακόμη ότι το White Turtle, το οποίο προμηθεύεται αρκετά από τα προϊόντα του από καταστήματα της γειτονιάς (π.χ. delicatessen κ.λπ.), σύντομα θα μας προσφέρει και brunch αλλά και ακόμα περισσότερες προτάσεις σε χειροποίητα σνακ. Δευτέρα έως Παρασκευή 07.00-19.00, Σάββατο 08.00-18.00, Κυριακή 10.00-18.00.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ