Εξάρχεια: 15 στέκια, cafe και bar που θα ζήλευε το Βερολίνο

Living Green Shop: Στο eco concept store των Εξαρχείων θα βρεις τα πιο πρωτότυπα οικολογικά προϊόντα

Ένα ταξίδι στην αειφορία με οικολογική συνείδηση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Living Green Shop
Living Green Shop
Living Green Shop
Living Green Shop

Living Green Shop στα Εξάρχεια: Τα πιο πρωτότυπα και οικολογικά προϊόντα από όλο τον κόσμο με σεβασμό στο περιβάλλον

«Νever refuse to reuse» είναι το μότο της ομάδας του αγαπημένου eco concept store «Living Green Shop» στην καρδιά των Εξαρχείων. Σε ένα minimal χώρο με σύγχρονη αισθητική και design όπου κυριαρχεί το ξύλο, εδώ και 14 χρόνια βρίσκεις ευρεία γκάμα πρωτότυπων οικολογικών προϊόντων γύρω από το «πράσινο ευζήν» από όλο τον κόσμο για το σπίτι, το γραφείο, τον κήπο, την ομορφιά, την υγεία αλλά και το παιδί. Μοντέρνα κεραμικά βάζα όπως το χειροποίητο κασπό για το φυτό σας ή κηροπήγια, κεριά που θα φωτίσουν υπέροχα τις μέρες και τις νύχτες σας, διακοσμητικά από ανακυκλώσιμο χαρτόνι (top χάρτινα βάζα), σακίδια και τσάντες σε πρωτότυπα σχέδια από ανακυκλώσιμα πλαστικά μπουκάλια, υφάσματα ή ανακυκλώσιμο μαλλί που ξεχωρίζουν, θερμός, πολύχρωμες κούπες σιλικόνης ή εμαγιέ, παγούρια και φυσικά lunch box όπως το Bento Box, ανθεκτικά και ιδανικά για να τα χρησιμοποιείτε καθημερινά στο σπίτι άλλα και για να τα παίρνετε μαζί σας στις μικρές και μεγάλες αποδράσεις σας.

Πάμε στα πιο πρωτοποριακά; Το μολύβι που ανθίζει το έχετε ακουστά; Χρησιμοποιήστε το, φυτέψτε το, ποτίστε το και δείτε το να ανθίζει, ενώ το κουτί με τον «λαχανόκηπο» με χώμα κομπόστ, βιολογικούς σπόρους και ξύλινα ταμπελάκια φύτευσης που ανθίζει στο ίδιο το κουτί είναι σίγουρα αυτό που αξίζει να δοκιμάσουν όλοι. Αν θέλετε να υιοθετήσετε έναν πιο eco friendly τρόπο ζωής και για το παιδί σας προτιμήστε τα παιχνίδια outdoor τους για ατελείωτο messy play, αξεσουάρ, ρούχα αλλά και είδη χειροτεχνίας οικολογικά (sos το κουτί με τα πρώτα παπούτσια). Όλα τα προϊόντα τους είναι ανακυκλώσιμα, ενώ όσα δεν είναι στοχεύουν στην επαναχρησιμοποίηση.

To Living Green Shop συνεχίζει το ταξίδι του στην αειφορία με οικολογική συνείδηση δίνοντας «δεύτερη ζωή» σε ποικίλα προϊόντα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ