Εξάρχεια: 15 στέκια, cafe και bar που θα ζήλευε το Βερολίνο

Kyklo Slow Living & Zero Waste: Οικολογικά, φυσικά προϊόντα χωρίς συσκευασία!

Concept store που όμοιό του δύσκολα θα βρεις αλλού

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kyklo Slow Living & Zero Waste
Kyklo Slow Living & Zero Waste
Kyklo Slow Living & Zero Waste
Kyklo Slow Living & Zero Waste

Kyklo Slow Living & Zero Waste στα Εξάρχεια: Προϊόντα για το σπίτι και το σώμα σας, φυσικά, ηθικά και με μηδενικά απόβλητα

Concept store που όμοιό του δύσκολα θα βρεις αλλού, με τη Χλόη Κάρτσωνα, η ζωή της οποίας έχει μοιραστεί ανάμεσα σε Αθήνα και Παρίσι, να μας συστήνει και να μας προσφέρει οικολογικά και φυσικά προϊόντα, χωρίς συσκευασίες. Όπως, άλλωστε, λέει και η ίδια, πόσο νόημα έχει η χρήση ενός οικολογικού προϊόντος εάν βρίσκεται μέσα σε μια συσκευασία που θα πεταχτεί στα σκουπίδια, επιβαρύνοντας το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

Στο Kyklo - Slow Living & Zero Waste θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από είδη μπάνιου, όπως καλλυντικά, σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες. Επίσης, παιδικά eco friendly προϊόντα, αλλά και πράγματα για την κουζίνα (φοβερά τα κερομάντηλα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί του αλουμινόχαρτου). Ακόμη, χειροποίητα διακοσμητικά από ξύλο και πηλό για το σπίτι ή για δώρο (να τσεκάρετε τα φοβερά κεραμικά από την Αίγυπτο), μέχρι τρόφιμα, όπως κακάο, σοκολάτα Βελγίου, αποξηραμένες μπανάνες Κρήτης, ζάχαρη καρύδας, μέλι και πολλά άλλα!

Θα τα βρείτε όλα στη θέση τους καλοβαλμένα και περιποιημένα κι εσείς θα τα προμηθευτείτε χύμα, βάζοντάς τα στο βαζάκι που θα έχετε μαζί σας ή σε κάποιο βαζάκι ή μια συσκευασία από χαρτί που επαναχρησιμοποιείται και θα σας δώσει η φιλόξενη, ευγενέστατη και πολύ εξυπηρετική Χλόη. Να πάτε να το δείτε από κοντά, θα το αγαπήσετε και, ποιος ξέρει, μια επίσκεψη εκεί μπορεί να αλλάξει και τη δική σας ζωή προς το slow living!

Tip: Στα συν, η μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ βιώσιμης μόδας, τσάντες, waist bags και παιχνίδια, όλα από ανακυκλωμένο υλικό. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ