Εξάρχεια: 15 στέκια, cafe και bar που θα ζήλευε το Βερολίνο

Alter Athens Hotel: Ένα Alternative ξενοδοχείο στην πιo εναλλακτική περιοχή της Αθήνας

Υπέροχο design, κορυφαία αισθητική και άνεση, άψογη λειτουργικότητα στην παραμικρή λεπτομέρεια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Alter Athens Hotel
Alter Athens Hotel
Alter Athens Hotel
Alter Athens Hotel
Alter Athens Hotel
Alter Athens Hotel
Alter Athens Hotel

Alter Athens Hotel Το ξενοδοχείο «Alter Athens» ξεφεύγει από τα παραδοσιακά ελληνικά ξενοδοχεία και προσφέρει μια προσιτή και άνετη διαμονή στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας.

Στην εποχή των social media και της τεχνολογίας είναι μάλλον εύκολο να διακρίνουμε το μέτριο από το καλό, το καλό από το καλύτερο και το καλύτερο από το τέλειο. Αναζητώντας ξενοδοχείο, για παράδειγμα, η διαδικασία είναι εύκολη: μπαίνεις στο Booking.com και διαβάζεις τα σχόλια. Το Alter Athens Hotel, λοιπόν, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο leader των δυάστερων ξενοδοχείων στην Αθήνα, με την εκπληκτική βαθμολογία των 9,3 βαθμών, με περισσότερες από 350 κριτικές. Ορίστε μία τυχαία (γιατί όλες έτσι είναι): «Άψογη εξυπηρέτηση. Ο κύριος Άρης στη ρεσεψιόν είναι υπέροχος. Να μας εξυπηρετήσει σε όλα. Νιώσαμε λες και γνωριζόμαστε χρόνια».

Ο Άρης Θεοδωρόπουλος είναι ο ιδιοκτήτης του Alter Athens Hotel, στη Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια, στην καρδιά της Αθήνας. Μιλάει για το ξενοδοχείο του σαν να είναι παιδί του. «Το κάναμε αγνώριστο. Το ανακαινίσαμε το 2018 από το μηδέν, από τα μπετά», μας λέει και βλέποντας και μόνο τις φωτογραφίες δεν μένουν αμφιβολίες. Υπέροχο design, κορυφαία αισθητική και άνεση, άψογη λειτουργικότητα στην παραμικρή λεπτομέρεια. Το Alter Athens Hotel φιλοξενεί κατά κύριο λόγο επισκέπτες από το εξωτερικό, απ’ όλο τον κόσμο, προσελκύει όμως και πολλούς Έλληνες, επαγγελματίες, όπως γιατρούς, δικηγόρους, ιατρικούς επισκέπτες, έχοντας ένα ανεπανάληπτο πλεονέκτημα: είναι δίπλα σε όλα. Το μετρό είναι 10 λεπτά με τα πόδια, είναι πολύ κοντά νοσοκομεία και δικαστήρια και, φυσικά, βρίσκεται σε μια από τις πιο ατμοσφαιρικές και σίγουρα την πιο εναλλακτική γειτονιά της πόλης, τα Εξάρχεια, με εστιατόρια και μπαράκια για όλα τα γούστα, θέατρα, κινηματογράφους, μουσεία.

Με φιλόξενο και καταρτισμένο προσωπικό, το Alter Athens Hotel θα σας προτείνει διαμονή σε κάποιο από τα 14 πανέμορφα, άνετα και περιποιημένα δωμάτιά του κι εσείς, αν θέλετε μια «βασιλική» παραμονή, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που έχει μπανιέρα-υδρομασάζ ή εκείνο με το Κing-size κρεβάτι. Και καθώς τα πάντα είναι γενναιόδωρα εδώ, ακόμη και το single δωμάτιο έχει διπλό κρεβάτι! Σημειώστε ότι όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματιστικό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης, θα βρείτε δωρεάν προϊόντα περιποίησης, βραστήρα, καφετιέρα, καφέ και τσάι, θα απολαύσετε το χειροποίητο, δυναμωτικό, πεντανόστιμο πρωινό σας στο κρεβάτι και έχοντας δωρεάν wifi (200Μbps) θα δουλέψετε με την ησυχία σας, όποια ώρα της ημέρας το επιλέξετε.

Ας τελειώσουμε, όπως αρχίσαμε, με μία ακόμα κριτική: «Πολύ ικανοποιημένοι από όλα! Υπέροχη υποδοχή. Μας υποδέχτηκε ο κύριος Άρης, ο οποίος ήταν πολύ φιλικός και ευχάριστος. Υπέροχος! Τα πάντα ήταν ωραία και την επόμενη φορά που θα έρθουμε Αθήνα θα προτιμήσουμε το Alter! Τα δωμάτια πολύ ωραία διαμορφωμένα και πολύ άνετα. Όσο όμορφο φαίνεται απ' έξω, τόσο τέλειο είναι και μέσα. Όμορφο ξενοδοχείο και με λογικές τιμές!». Ένα υπέροχο ξενοδοχείο, πραγματικά, που ομορφαίνει τη ζωή μας!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ