Εξάρχεια: 15 στέκια, cafe και bar που θα ζήλευε το Βερολίνο

Evergreen Yoga Studios: Εδώ η Yoga γίνεται απόλαυση!

Σε αυτή τη γωνιά των Εξαρχείων η yoga αντιμετωπίζεται ως ένα πολύτιμο εργαλείο ζωής και μέρος της καθημερινότητας όλων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Evergreen Yoga Studios
Evergreen Yoga Studios
Evergreen Yoga Studios

Στο Evergreen Yoga Studios θα δοκιμάσεις την πρακτική της Vinyasa Yoga

Σε ένα περιβάλλον ζεστό και οικογενειακό, τα Evergreen Yoga Studios φέρουν τη γιόγκα όχι σαν ένα είδος πολυτελείας, αλλά ως ένα πολύτιμο εργαλείο ζωής και μέρος της καθημερινότητας όλων, ανεξάρτητα από τη φυσική κατάσταση, την ευλυγισία, τη δύναμη ή το σωματότυπο.

Η σχολή ειδικεύεται στο σύστημα της Vinyasa Yoga, ένα είδος που συνδυάζει την αναπνοή με την κίνηση και σταδιακά προετοιμάζει το σώμα να προσεγγίσει τις στάσεις με ασφάλεια. Παρέχονται καθημερινά εβδομαδιαία μαθήματα γιόγκα διαφορετικών επιπέδων, ιδιαίτερα μαθήματα και μαθήματα αποκατάστασης, τμήματα εναέριας γιόγκα με πανιά (aerial yoga), μαθήματα περιγεννητικής και μεταγεννητικής γιόγκα (pre & post-natal yoga), παιδικής γιόγκα, διαδικτυακά εβδομαδιαία μαθήματα από νωρίς το πρωί έως το βράδυ. Επίσης παρέχονται μαθήματα και υπηρεσίες σε εταιρείες, χώρους πολιτισμού και ξενοδοχεία. Κεντρικό χαρακτηριστικό των EYS αποτελούν τα πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα στο σύστημα της Vinyasa Υoga 200hrs & 300hrs, Prenatal Yoga και Aerial Yoga. Οι υπηρεσίες των ΕYS διευρύνονται και στο χώρο της συμβουλευτικής, προς δασκάλους ή ιδιοκτήτες σχολών, ενώ προσφέρονται και συνεδρίες δραματοθεραπείας και μάλαξης.

Extra Tip: Μπορείτε να δοκιμάσετε την πρακτική της Vinyasa Yoga στις αίθουσες της Αθήνας, στα Εξάρχεια και στη Νέα Ιωνία, αλλά και στην αίθουσα της Πάτρας, με την απεριόριστη συνδρομή 2 εβδομάδων για τα νέα μέλη της σχολής στην τιμή των 30 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ