Εξάρχεια: 15 στέκια, cafe και bar που θα ζήλευε το Βερολίνο

Οrganic Growshop: Το αγαπημένο spot με εξοπλισμό για την καλλιέργεια εσωτερικών φυτών

Εντυπωσιακά terrariums με σαρκοφάγα φυτά ή bonsai, αερόφυτα και εξοπλισμός για φυτά εσωτερικού χώρου που ξεχωρίζουν

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οrganic Growshop
Οrganic Growshop
Οrganic Growshop
Οrganic Growshop
Οrganic Growshop
Οrganic Growshop

Οrganic Growshop: Η κορυφαία επιλογή των καλλιεργητών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με μεγάλη ποικιλία

Εντυπωσιακές ανοιχτές ή κλειστές οικολογικές γυάλες με σαρκοφάγα φυτά ή bonsai στολίζουν τη βιτρίνα του γωνιακού minimal χώρου που θυμίζει παράδεισο εσωτερικών φυτών. To πράσινο Οrganic Growshop στην Ιπποκράτους, με εμπειρία 15 χρόνων από τα διάσημα spots της Θεσσαλονίκης, δεν είναι ένα τυπικό ανθοπωλείο αλλά αποτελεί κορυφαία επιλογή των καλλιεργητών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Τα αυτοθρεφόμενα terrariums και τα αερόφυτα εδώ έχουν την τιμητική τους, μεγάλα, μικρά με φελλό ή χωρίς, ανοιχτές ή κλειστές γυάλες αποτελούν ιδανική λύση για τους λάτρεις των φυτών που διατηρούνται πολύ εύκολα.

Σε ένα χώρο 580 τετρ. μέτρων θα βρεις πάνω από 2.000 κωδικούς άμεσα διαθέσιμους σε stock, εξειδικευμένο εξοπλισμό για την καλλιέργεια εσωτερικών φυτών όπως τεχνητό φωτισμό για την καλλιέργεια φυτών εσωτερικού χώρου και σε θερμοκήπια, έτοιμα kit φωτισμού όπως τα Lumatek Led, Dimlux, Mars Hydro LED, Ortoled, Asterix Led Growlights, έξυπνες επιλογές σε λαμπτήρες βλάστησης και ανθοφορίας, ανακλαστήρες, μετασχηματιστές, χρονοδιακόπτες, ανακλαστική ταπετσαρία mylar, καλώδια, kit εξαερισμών, kit οργανικών λιπασμάτων όπως το Guanokalong και υδροπονίας που μπορούν πραγματικά να «αναστήσουν» ένα φυτό, αλλά και υδροπονικά συστήματα οικιακών προδιαγραφών.

Τα growtents, oι θάλαμοι εσωτερικής καλλιέργειας όπως το HOMEbox ή το Ecotent για σημεία στο σπίτι που δεν έχουν καθόλου φως, συμβάλλουν στη βελτίωση των αποτελεσμάτων ανάπτυξης των φυτών και βοηθούν να πρασινίσεις το σημείο του χώρου σου που επιθυμείς. Ο κήπος παθητικής υδροπονίας, ο λαχανόκηπος κουζίνας LED, τα υποστρώματα, οι γλάστρες, τα δραστικά εντομοαπωθητικά, τα μικροσκόπια είναι μερικά μόνο από όσα χρειάζεσαι για να βελτιώσεις τις συνθήκες ζωής των εσωτερικών φυτών σου και αποτελούν αξιόπιστη επιλογή προσφέροντας σημαντική απόδοση στους καλλιεργητές.

Το αγαπημένο spot με εξοπλισμό για την καλλιέργεια εσωτερικών φυτών παρέχει δωρεάν μεταφορικά για αποστολές σε όλη την Ελλάδα άνω των 50 ευρώ σε διακριτικές συσκευασίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ