Life in Athens

Πέθανε ο θρυλικός skater Keith Hufnagel

Ιδρυτής της HUF Worlwide, «έφυγε» στα 46 του χρόνια, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Keith Hufnagel
Keith Hufnagel, 2017 © Photo by Joshua Blanchard/Getty Images for Tommy Hilfiger

Ο θρυλικός Αμερικανός skater Keith Hufnagel «έφυγε» από τη ζωή στα 46 του χρόνια μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση για τον θάνατο του εμβληματικού Αμερικανού skater Keith Hufnagel, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου. Ο Keith Hufnagel «έφυγε» πριν λίγες ώρες στα 46 του χρόνια. Πάλεψε γενναία τα τελευταία 2.5 χρόνια, από τη στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο. Άφησε πίσω τη σύζυγο και δύο παιδιά.

Classics: Keith Hufnagel's "Penal Code" Part


Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1974 και στα θρυλικά 90s ήταν ένας από τους νέους skate ήρωες της Ανατολικής Ακτής και της σκηνής του «Μεγάλου Μήλου», με απαράμιλλο στιλ και φαντασία. Το 2002, 18 χρόνια πριν, μετακομίζει στην άλλη άκρη, στο Σαν Φρανσίσκο και ιδρύει στην skate-streetwear εταιρία HUF Worldwide (από το HUF-nagel), μαζί με το πρώτο του μαγαζί. H HUF θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες street-skate fashion εταιρίες της τελευταίας δεκαετίας, από τις ελάχιστες skater owned and operated εταιρίες που έκαναν το μεγάλο breakthrough και αγαπημένη και από τους Έλληνες skaters. Η είδηση σίγουρα θα στεναχωρήσει πολλούς και στην Ελλάδα.

Μέσα από μηνύματα στα social media τις τελευταίες ώρες, ο κόσμος του skateboarding και της μόδας, αποχαιρετούν έναν πραγματικό θρύλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ