Life in Athens

Street dance battles υπό βροχή στην Αθήνα; Κι όμως έγινε

Ο κόσμος σε ρόλο κριτή έδωσε την πρόκριση στους 8 κορυφαίους του Red Bull Dance Your Style

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
red-bull-dance-your-style-image-gallery-athens-qualifier.jpg
© Alex Grymanis / Sara | Dancehall

Δυνατά street dance battles στο κέντρο Αθήνας με τον κόσμο σε ρόλο κριτή - Δες όσα έγιναν στον πρώτο προκριματικό του Red Bull Dance Your Style

Το Σάββατο 6 Απριλίου οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι συνηθισμένες Απριλιάτικες. Η βροχή πολλή, όμως το ραντεβού ήταν ραντεβού και 16 χορευτές καλεσμένοι του Red Bull Dance Your Style. Οι 16 invited χορευτές «κρύφτηκαν» στην Στοά Λέκκα στο κέντρο της Αθήνας και αναμετρήθηκαν σε 1vs1 battles δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό! Ο κάθε χορευτής κλήθηκε να παρουσιάσει το είδος χορού του υπό τις απρόσμενες μουσικές επιλογές του DJ Chilly Smile.

red-bull-dance-your-style-image-gallery-athens-qualifier_3.jpg
© ALEX GRYMANIS / Οι top 16 της Αθήνας πριν τον προκριματικό

Η εκφραστικότητα, η κίνηση, η δημιουργικότητα αλλά και η γρήγορη προσαρμογή της χορογραφίας τους, ήταν κάποια από τα στοιχεία που έδειξαν οι χορευτές και λάτρεψε το κοινό. Ο κόσμος για 2η χρονιά έδωσε δυναμικά το «παρών» και με τον συντονισμό του host Bboy SaSpens, μετά από κάθε battle αποφάσισε ποιος χορευτής θα περάσει στον επόμενο γύρο. Τα χαμόγελα του κοινού στα διαλείμματα τα ενίσχυσαν οι επικές ατάκες στα stickers του Vodafone CU! Στον τελευταίο γύρο ο Rekoz αναμετρήθηκε με τον Blont - 2η χρονιά και για τους δυο στο Red Bull Dance Your Style - με τον Rekoz να βγαίνει νικητής της ημέρας.

red-bull-dance-your-style-prokrimatikos-athinas.jpg
© ALEX GRYMANIS / Εσύ ποιον ψήφισες;

«Ο κόσμος ήταν άκρως ξεσηκωτικός! Είναι αυτό που ζητάμε και εμείς σαν χορευτές και με αυτόν τον τρόπο είχαμε και εμείς να δώσουμε ενέργεια πίσω γιατί το battle έτσι είναι… θέλεις να πάρεις, να δώσεις και να υπάρχει ένα παιχνίδι», είπε ο Ερωτόκριτος Πανταζής aka Rekoz.

red-bull-dance-your-style-image-gallery-athens-qualifier_2.jpg

Οι οκτώ καλύτεροι – Myrto, Icer, Blont, Maria, Sara, Jimmy, Lil Cli & Rekoz - κέρδισαν τη θέση τους για τον τελικό της Αθήνας το Σάββατο 1η Ιουνίου που θα πραγματοποιηθεί στο Hotel Ermou – η προπώληση εισιτηρίων του οποίου έχει ήδη ξεκινήσει στο Ticket Master καθώς και στα καταστήματα Public.

red-bull-dance-your-style-image-gallery-athens-qualifier_4.jpg
© Alex Grymanis / Maria | Dancehall

Μέχρι τότε όμως, οι χορευτές, θα περιμένουν να δουν ποιοι θα είναι οι οχτώ χορευτές που θα συμπληρώσουν τη 16άδα του μεγάλου Τελικού, όπως αυτοί θα προκριθούν από τον 2ο και τελευταίο προκριματικό που θα γίνει στο WE της Θεσσαλονίκης στις 04/05 στις 17:30.

red-bull-dance-your-style-image-gallery-athens-qualifier_5.jpg
© Alex Grymanis / B-boy RTZ | Breaking

Ένας χορευτής θα είναι εκείνος που θα πάρει το χρυσό εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό στο Παρίσι, όπου θα αναμετρηθεί με τους εκπροσώπους των 30 χωρών που συμμετέχουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ