Κατοικιδια

53 σκυλιά που επέζησαν από πτώση αεροσκάφους αναζητούν ανάδοχες οικογένειες

Το αεροπλάνο έκανε ανώμαλη προσγείωση σε χιονισμένο γήπεδο γκολφ, στο Ουισκόνσιν.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αεροπλάνο με 53 σκύλους προς υιοθεσία έκανε «καταστροφική» προσγείωση σε γήπεδο γκολφ
Διασώστης με ένα εκ των κουταβιών © Humane Animal Welfare Society

Αεροπλάνο με 53 σκύλους έκανε αναγκάστικη προσγείωση σε γήπεδο γκολφ - Αναζητούν ανάδοχες οικογένειες

Περισσότεροι από 50 σκύλοι που έζησαν αλώβητοι από αεροπορικό δυστύχημα διατίθενται για υιοθεσία, σύμφωνα με την Washington Post. Η πτήση από τη Νέα Ορλεάνη προς το Ουισκόνσιν συνετρίβη στο Western Lakes Golf Club στο Μιλγουόκι την Τρίτη. Μαζί με τα 53 σκυλιά, τρεις άνθρωποι επιβάτες κατάφεραν να βγουν ζωντανοί.

Για άγνωστο έως τώρα λόγο, το αεροπλάνο πέρασε μέσα από δέντρα με συνέπεια να κοπούν τα φτερά του. Στη συνέχεια έπεσε σε ένα χιονισμένο γήπεδο του γκολφ στο Πιγουόκι, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 40’ από το Μιλγουόκι, σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WTMJ-TV. 

Τα κουτάβια ήταν μέρος ενός προγραμματισμένου ταξιδιού της Humane Animal Welfare Society από τις νότιες πολιτείες σε καταφύγια στην περιοχή Waukesha. Όλα τα σκυλιά θα είναι διαθέσιμα για υιοθεσία τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τη Maggie Tate-Techtmann, διευθύντρια της οργάνωσης η οποία μίλησε σε συνέντευξη Τύπου.

«Είναι απλά πολλή παρηγοριά και φροντίδα για αυτά», δήλωσε η Tate-Techtmann. «Κάθε ζώο είναι διαφορετικό, όπως είμαστε κι εμείς, οπότε όλα θα αντιδράσουν λίγο διαφορετικά, αλλά μεταξύ της συμπεριφορικής μας φροντίδας καθώς και της ιατρικής μας φροντίδας, είμαι πολύ σίγουρη ότι μπορούμε να τα κάνουμε όλα να νιώσουν άνετα».

Ο Tony Wasielewski, αναπληρωτής επικεφαλής της πυροσβεστικής που βρέθηκε στην σκηνή του ατυχήματος υιοθέτησε ένα από τα κουτάβια ονόμασε CeeCee.

Meet the HAWS Western Lakes Loves! After our transport plane crashed yesterday, HAWS was able to take in 21 of the 53...

Posted by Humane Animal Welfare Society - HAWS of Waukesha on Wednesday, November 16, 2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ