Κατοικιδια

Καναδάς: Ελάφι έχει καρφωμένο βέλος στο κεφάλι του (βίντεο)

Γιατί δεν θα θα ήταν καλό να αφαιρεθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάροτ, το ελάφι που τραυματίστηκε στο κεφάλι από βέλος
Κάροτ, το ελάφι που τραυματίστηκε στο κεφάλι από βέλος © Facebook / Carrot the Magic Deer and the Orange Heart Club

Καναδάς: Ελάφι τραυματίστηκε από βέλος στο κεφάλι - Τι λέει η φωτογράφος άγριας ζωής Λι - Αν Κάρβερ.

Ένα βέλος καρφωμένο στο κεφάλι του έχει ένα ελάφι που ζει στον Καναδά και θεωρείται ότι μία επέμβαση για την αφαίρεσή του δεν θα ήταν η καλύτερη λύση, αφού θα μπορούσε να προκαλέσει μεγαλύτερη πληγή και μόλυνση στο όμορφο ζώο.

Η είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγες ημέρες όταν η φωτογράφος άγριας ζωής Λι - Αν Κάρβερ, δημοσίευσε φωτογραφία του τραυματισμένου ελαφιού, στο οποίο και έδωσε το όνομα Κάροτ. «Ήταν πολύ δύσκολο να το βλέπεις Φωτογραφίζω ζώα εδώ και χρόνια και υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στον Κάροτ. Δεν μοιάζει με κανένα ελάφι που έχω γνωρίσει ποτέ», είπε η φωτογράφος, που ελπίζει να σώσει το ελάφι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Κάροτ επισκέπτεται την Κάρβερ και τον σύζυγό της στην αυλή τους, ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε τραυματισμένο, με ένα μαύρο βέλος να έχει σφηνωθεί στο κεφάλι του. Ωστόσο, το ελάφι φαίνεται να μην ενοχλείται από τον τραυματισμό. Όπως είπε η φωτογράφος δεν φέρει αίμα ή σημάδι μόλυνσης. Τοπικοί αξιωματούχοι υποσχέθηκαν στην Κάρβερ ότι δεν θα θανατώσουν το τραυματισμένο ελάφι, αλλά κυνηγοί και άλλοι αρμόδιοι συμβούλευσαν να μην αφαιρεθεί το βέλος, διότι προλαμβάνει πιθανώς την αιμορραγία.

Κάροτ, το ελάφι που τραυματίστηκε στο κεφάλι από βέλος
Κάροτ, το ελάφι που τραυματίστηκε στο κεφάλι από βέλος © Facebook / Carrot the Magic Deer and the Orange Heart Club

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Guardian, το απόγευμα της Τετάρτης, αστυνομικοί και προσωπικό από την υπηρεσία φυσικών πόρων βρέθηκαν στο σπίτι της Κάρβερ και κατάφεραν να ηρεμήσουν το ζώο και να κόψουν ένα κομμάτι από το επάνω μέρος του βέλους.

Πριν από τέσσερα χρόνια, η πόλη της Kenora πέρασε έναν νόμο που επιτρέπει στους κατοίκους να πυροβολούν ελάφια με τόξα εντός των ορίων της πόλης.


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ