Κατοικιδια

30 ώρες στο λατομείο: Η στιγμή της διάσωσης δύο σκύλων στην Ιταλία

Τα τετράποδα έπεσαν μέσα σε στοά κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιταλία: Η συγκινητική στιγμή που διασώστες απεγκλωβίζουν δύο σκυλιά σε παλιό λατομείο - Έμειναν παγιδευμένα για περισσότερες από 30 ώρες
Ιταλία: Η συγκινητική στιγμή που διασώστες απεγκλωβίζουν δύο σκυλιά σε παλιό λατομείο - Έμειναν παγιδευμένα για περισσότερες από 30 ώρες/© Youtube

Ιταλία: Η συγκινητική στιγμή που διασώστες απεγκλωβίζουν δύο σκυλιά σε παλιό λατομείο - Έμειναν παγιδευμένα για περισσότερες από 30 ώρες.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για δύο κυνηγόσκυλα στην Ιταλία, που παρέμειναν παγιδευμένα σε στοές ενός παλιού λατομείου για περισσότερες από 30 ώρες. Η επιχείρηση διάσωσης στήθηκε το πρωί της Δευτέρας στα περίχωρα της ιταλικής πόλης Καστιλιόνε Ντι Πέπολι, κοντά στην Μπολόνια. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν να σκάψουν όλο το βράδυ, προκειμένου να σώσουν τον Μούσκολο και τον Ορφέα.

Τα δύο σκυλιά παγιδεύτηκαν στο παλιό λατομείο κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρων. Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν και πυροτεχνουργοί, καθώς στην περιοχή υπήρχε αυξημένη πιθανότητα να εντοπιστούν πυρομαχικά που χρονολογούνται από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Dogs trapped in a quarry for more than 30 hours rescued by firefighters in Italy

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ