Κατοικιδια

Η κάμερα ασφαλείας «συνέλαβε» τον πιο γλυκό διαρρήκτη (video)

Τρύπωνε κάθε μέρα στο γκαράζ της γειτόνισσας για να αγκαλιάσει την Δούκισσα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130608-296069.jpg

Η Χόλι Μπρο Μάλετ από την Λουιζιάνα παρακολουθούσε το υλικό που είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας στο σπίτι της και παρατήρησε ότι ένα μικρό αγόρι τρυπώνει κάθε μέρα στο γκαράζ της. Ο μικρός «συλλαμβάνεται» να αφήνει το ποδήλατο έξω από το γκαράζ, να τρυπώνει σε αυτό και να πηγαίνει κατευθείαν για χάδια και αγκαλιές με την Δούκισσα, το μαύρο λαμπραντόρ της οικογένειας Μάλετ.

Συγκινημένη από το βίντεο η κ. Μάλετ, το πόσταρε στο Facebook και έγραψε: «Προσοχή, γείτονες! Γνωρίζει κάποιος από εσάς ποιο είναι αυτό το γλυκό αγόρι; Εδώ και καιρό έρχεται με το ποδήλατό του έξω από το γκαράζ μας για να παίξει με τον σκύλο μας. Φεύγει πάντα στα κλεφτά. Θα ήθελα να του πω ότι είναι ευπρόσδεκτος στο σπίτι μας για να παίξει όσο θέλει με την Δούκισσα». Η ανάρτηση έφτασε τις 1,3 εκατομμύρια θεάσεις.

Μέσα σε 24 ώρες η μητέρα του αγοριού απάντησε στο ποστ της κ. Μάλετ επιβεβαιώνοντας ότι ο μικρός διαρρήκτης είναι ο γιος της Τζος. Ο μικρός κοκκίνισε όταν η μαμά τού έδειξε το βίντεο και για να δικαιολογηθεί είπε: «Αφού ξέρεις πόσο αγαπάω τα σκυλιά!»

image

Αρκετοί αναρωτήθηκαν γιατί ο Τζος δεν έχει δικό του σκυλί για να παίζει. Η μαμά του εξήγησε ότι είχαν, λεγόταν Μπέλα και πέθανε πριν από ένα χρόνο.

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ