- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Με ένα κόσμημα-γούρι του 2021 στηρίζουμε την ΠΕΑΝΔ
Δείτε τα έργα 75 σχεδιαστών στην πλατφόρμα A jewel made in greece
Στήριξη στην ΠΕΑΝΔ με ένα γούρι-κόσμημα A jewel made in greece
Στηρίξτε το έργο της Πανελλήνιας Ένωσης Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά με ένα κόσμημα - γούρι του 2021 A Jewel Made in Greece. Οι 75 και πλέον Έλληνες σχεδιαστές κοσμημάτων που μοιράζονται τις δημιουργίες τους στην πλατφόρμα A jewel made in greece θα διαθέσουν μέρος των εσόδων τους από την πώληση των κοσμημάτων στην ΠΕΑΝΔ –μόνο με τη χρήση του μοναδικού κωδικού PEAND-AJMIG– ενισχύοντας με τον πιο κομψό τρόπο τις προσπάθειες που καταβάλει εδώ και 37 χρόνια η Ένωση για τα παιδιά με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1.
Τα κοσμήματα-γούρια 2021 A jewel made in greece γνωστών σχεδιαστών, αποτελούν μία εμπνευσμένη λαμπερή πρόταση για τα φετινά δώρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς καθώς εκτός από τα ευφάνταστα σχέδια που συμβολίζουν το καλωσόρισμα του νέου έτους, πολλά είναι αφιερωμένα στο επετειακό έτος 2021 για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση.
Η ΠΕΑΝΔ εκφράζει την ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τη συνεργασία της με την καλλιτεχνική ομάδα A jewel made in greece που δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή της στα παιδιά με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και γίνεται ένας κρίκος στην αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης της ΠΕΑΝΔ.
Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων-γουριών A jewel made in greece που καλύπτουν όλα τα βαλάντια και όλα τα γούστα, διαλέξτε το δικό σας κόσμημα - γούρι, κάντε ένα συμβολικό δώρο στους αγαπημένους σας ή προετοιμάστε μία ωραία έκπληξη για τον τυχερό που θα κερδίσει το φλουρί στη βασιλόπιττα στο σπίτι ή στην εργασία σας.
Μπορείτε να δείτε την πλούσια συλλογή κοσμημάτων–γουριών της πλατφόρμας A jewel made in greece και να αγοράσετε το δώρο σας μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021 από το e-shop μέσω του site www.ajewelmadeingreece.com μόνο με τη χρήση του μοναδικού κωδικούPEAND-AJMIG, προκειμένου να ενισχύσετε και εσείς την ενέργεια.
Ποια είναι η ΠΕΑΝΔ
Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη ιδρύθηκε το 1983 και αριθμεί περίπου 4.000 μέλη - γονείς και παιδιά με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1. Ανάμεσα στους σκοπούς της ΠΕΑΝΔ μεταξύ άλλων είναι η προαγωγή της έρευνας για την εξάλειψη, τον έλεγχο και τη μείωση των συνεπειών του διαβήτη, όπως και η συνεργασία με αρμόδιους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς για τη βελτίωση της υγείας, περίθαλψης και διαβίωσης των παιδιών με διαβήτη. Η ΠΕΑΝΔ είναι φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο που συντηρείται μόνον από τις εισφορές των μελών της και δωρεές. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», μέλος του Διεθνούς Ιδρύματος για το Νεανικό Διαβήτη IDF και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας.
Λίγα λόγια για την ιδέα A Jewel Made in Greece
Η A Jewel Made in Greece είναι μια ευέλικτη και καλαίσθητη πλατφόρμα στην οποία συμμετέχουν 75 σύγχρονοι Έλληνες σχεδιαστές-παραγωγοί κοσμήματος, αναπτύσσοντας παράλληλα έναν δημιουργικό διάλογο ανάμεσα στον πολιτισμό της σύγχρονης τέχνης και τον πολιτισμό της μακραίωνης ιστορίας του ελληνικού κοσμήματος, με σκοπό την προώθηση της εικόνας του σύγχρονου δημιουργικού ελληνικού κοσμήματος στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έρευνα δείχνει ότι ορισμένοι τύποι λίπους παίζουν ζωτικό ρόλο στην καταπολέμηση λοιμώξεων και φλεγμονών
Πάνω από 3 ώρες μπροστά στην τηλεόραση; Τι αποκαλύπτει για την ψυχική σας υγεία
Οι αθέατες πρωτοπόροι της επιστήμης, των ιδεών, των τεχνών και των γραμμάτων: Αυτές είναι οι ιστορίες τους.
Τα τεστ δεν εγγυώνται μακροζωία αλλά δείχνουν το δρόμο
Εμφανίζεται κυρίως στις ηλικίες μεταξύ 50 και 60 ετών
Ανάμεσα στις αιτίες και η κλιματική αλλαγή
Τα δεδομένα από μελέτη πενταετίας
Η χρόνια προστατίτιδα παραμένει δύσκολη στη διάγνωση, αλλά υπάρχουν τρόποι διαχείρισης και ανακούφισης
Ιδιαίτερα ωφελημένοι είναι όσοι έχουν λιπαρό τριχωτ
Το σχέδιο SHIELD ενός κορυφαίου επιστήμονα του Χάρβαρντ για υγιή γήρανση
Πρόκειται για φυσική εποχική αλλαγή ή ένδειξη ενός μεγαλύτερου προβλήματος;
Απαντά ο Βασίλης Καραμανίδης, διαιτολόγος-διατροφολόγος (VK Nutrition)
Ο υπουργός Υγείας των ΗΠΑ δεν τρώει σχεδόν κανένα λαχανικό ή φρούτο
Τα αποτελέσματα 25ετούς μελέτης στη Σουηδία
Χωρίς αλλαγή συμπεριφοράς, το φάρμακο μοιάζει περισσότερο με «διάλειμμα» στο πρόβλημα
Οι μέθοδοι αντιμετώπισής της που έχουμε στη διάθεσή μας
Οι διατροφικές ανάγκες δεν είναι σταθερές, αλλά εξελίσσονται με τα χρόνια
Τι λένε οι ειδικοί για τις βιταμίνες σε μορφή καραμέλας ζελέ
Τα πράγματα ίσως να είναι λίγο πιο περίπλοκα από ότι νομίζουμε
Τα φυτικά εκχυλίσματα και ιχνοστοιχεία που βοηθούν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.